Wysłany: Sob 18 Lut, 2006 22:47 ja czyli koper0z` :]
Gośćhahhaha widze ze wszyscy mnie lubia... wiec jesli macie do mnie zal ze nie podobaja mi sie zasady czy jakies regulamniny to piszcie... zapraszam tych wszystkich co w podpisach maja zmianke o mnie jako cziterze... nie zeby byc wkurzajacym ale jestescie smieszni tyle wam powiem... no i jak macie jakies demka gdzie wylapaliscie moje AB & WH to wrzucac smialo
btw przeczytalem regulamin i to 2 razy wiec sie wypchajcie
_________________ to sie ze mnie nasmialiscie... bylo z czego ^^
dajcie mi zabic tego typa co wymyslil [ you ] :F
Ostatnio zmieniony przez koper0z` Sob 18 Lut, 2006 22:54, w całości zmieniany 1 raz
[edit: KURDE] KOPER AZ ZAL ZE CIEBIE ZNAM OSOBISCIE !!! MOWIE CI ZE JAK WPISZESZ SOBIE [ you ] BEZ SPACJI TO WYSWIETLI CI SIE TWOJ NICK !!!!!!!!! CZAISZ !!!!!!!! CZY MAM CI TO WPUKAC ??????? JUZ NAWET NA GG DALEM CI FRAGMENT REGULAMINU!!!!
Koleś, Ciebie trzeba chyba uświadomić, bo sam sobie nie poradzisz...
wpisz [*you] (bez gwiazdki) to zobaczysz, że jest to skrypt na forum. Bodaj Solid mówił, żebyś przeczytał regulamin - znowu tego nie zrobiłeś... więc tradycyjnie warn. Jeszcze troszke i załapiesz się na perma (i na forum i na serwie, bo ***cenzura*** chyba nikt nie znosi).
Jeśli przeczytałeś regulamin i to 2 razy! to radził bym się udać na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem or smth...
.:Solid_Snake:. napisał/a:
1.7. Inne
- obsługa forum nie ponosi odpowiedzialności za istniejące treści,
- obsługa forum zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu w trakcie działania forum
- UWAGA
Na forum włączona jest funkcja używania znacznika
Kod:
[you]
Oznacza ona to, że jeżeli ktoś w poście/podpisie umieści wyżej wymieniony znacznik to zamiast tego będzie widoczny Twój nick, np.
Kod:
[you] rozumiesz ten punkt ?
i tak Ty widzisz
".:Solid_Snake:. rozumiesz ten punkt ?"
użytkownik o nicku xXx widzi
"xXx rozumiesz ten punkt ?" itd.
afff co ja poradze ze macie jakies dziwne forum gdzie trzeba wpisywac jakies dziwne znaczniki daliscie jakies wytlumaczenie bezsensowne i sie cieszysz ze mozesz mo dac bana nie wiem co z wami jest ale sparawia wam przyjemnosc rozdawania ostrzezen
btw to mial byc post zwiazany z moja gra i zachowaniem a nie ciemnota i nieumiejetnoscia czytania -.-
Ostatnio zmieniony przez koper0z` Nie 19 Lut, 2006 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Koleś, Ciebie trzeba chyba uświadomić, bo sam sobie nie poradzisz...
wpisz [*you] (bez gwiazdki) to zobaczysz, że jest to skrypt na forum. Bodaj Solid mówił, żebyś przeczytał regulamin - znowu tego nie zrobiłeś... więc tradycyjnie warn. Jeszcze troszke i załapiesz się na perma (i na forum i na serwie, bo ***cenzura*** chyba nikt nie znosi).
Jeśli przeczytałeś regulamin i to 2 razy! to radził bym się udać na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem or smth...
.:Solid_Snake:. napisał/a:
1.7. Inne
- obsługa forum nie ponosi odpowiedzialności za istniejące treści,
- obsługa forum zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu w trakcie działania forum
- UWAGA
Na forum włączona jest funkcja używania znacznika
Kod:
[you]
Oznacza ona to, że jeżeli ktoś w poście/podpisie umieści wyżej wymieniony znacznik to zamiast tego będzie widoczny Twój nick, np.
Kod:
[you] rozumiesz ten punkt ?
i tak Ty widzisz
".:Solid_Snake:. rozumiesz ten punkt ?"
użytkownik o nicku xXx widzi
"xXx rozumiesz ten punkt ?" itd.
no i?
mhm ale o co chodzi w tym temacie za co autor dostał2 worny?? bo jakoś w jego wypowiedzi nic nie wiedze podpis mhm dziwny no ale wracając do wornów to nowik powinien dostac worna za duze literki i słowo ***cenzura*** no chyba że chodzi o jakiś inny post autora
Ostatnio zmieniony przez olo84 Sob 18 Lut, 2006 23:05, w całości zmieniany 1 raz
mhm ale o co chodzi w tym temacie za co autor dostał2 worny?? bo jakoś w jego wypowiedzi nic nie wiedze podpis mhm dziwny no ale wracając do wornów to nowik powinien dostac worna za duze literki i słowo ***cenzura*** no chyba że chodzi o jakiś inny jego post
Jak narazie to Ty dostajesz, za '***cenzura***' - jak klniemy to albo piszemy całość (wtedy automatycznie się zakropkuje) albo w ogólę... nowik napisał tylko kur** (można podłożyć pod to np. kurde) ale jeżeli Solid uzna, że warn się należy - to dostanie też.
no widze ze admini swoje a gracze moze co innego ... olo 2 worny dostalem za nie przeczytanie regulaminu i probe przekonania innych do swojej racji.... ponoc w regulaminie(ponoc bo jak WIELKI ADMIN napisal nie potrafie czytac)jest napisane ze nie mozna zadnych obrazliwych tekstow pisac w poscie czy w podpisie.... mnie moze wkurza to ze kilka osob ma cos do mnie ale nie powie tego wprost... i podpisy typu "on ma czity" sa dozwolone...
jak chcecie to mozecie sie smiac do woli... ale bedzie to swiadczyc o waszym braku powagi... a jesli dostane bana to nie wiem co o tym sadzic... boicie sie... ide spac CU
hahahhahahh troche paranoja ale jak pisalem juz wyzej to admin ma zawsze racje :s
btw wlasnie nowik mi wytlumaczyl dzialanie tego idiotycznego moda :s wiec jak cos to sry for Maaciek... ale tylko dla niego... bo ja mysle ze admin powinien pomagac a nie tepic... przemyslcie to ^^
olo widze ze mamy ten sam problem i sie z tego ciesze... w 2 zawsze razniej ale i tak adminow nie przebijemy... bedziemy robic problemy = BAN i nara wytlumaczenie ? "bo sie zle zachowywal" pozdro dla Ciebie ^^ jak bedziesz mie widizec na servie to sie odezwij
Ostatnio zmieniony przez koper0z` Sob 18 Lut, 2006 23:15, w całości zmieniany 1 raz