_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: botland
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 18:52
HAHAHAHAHAHAHAHah. Mantis!!! PROSZE CIE!!! To jest smieszne!
Szkoda ze nie zrobilem screena tego co napisalem zanim RZEKOMO straszyłem banem. A wiec jest tak: Raszujemy na Aztecu woda. Wbiegamy na schodki we 3. Wolam przec mic "wybiegajcie" (lecialem ostatni) ale 1 sie zatrzymal i nas wytlukli na tych schodach... Patrze a tu mantis pisze cos w stylu: "qBert (TAK SIE PISZE MOJ NICK JAKBYS NIE WIEDZIAL!!! kultura wymaga pisania takich rzeczy poprawnie!) nie blokuj, zalosny" Nie dostales ani slay, ani kick nawet... ŚMIESZ w takiej sytuacji pisac skarge?! napisalem ci czy sie steskniles za banem tylko... Poprosze Solida o logi... A to mozna faktycznie do humoru przeniesc.
No i na koniec jedno slowo ode mnie, tylko dla Ciebie. Radze, przestrzegaj regulaminu! Dzekuje.
PS. Seeed jest swiadkiem calego zdarzenia.
[ Dodano: Czw 04 Maj, 2006 19:56 ]
ach, jeszcze zapomnialem. JESTEM NIEMILY DLA GRACZY LOL! Oprocz Ciebie to chyba nikt sie pod tym nie podpisze... Juz raz miales przeze mnie bana i dlatego jestes cięty na mnie. Ale jak Kuba Bogu to Bóg Kubie. Nie wiem czy znasz znaczenie ale sie przekonasz...
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 19:06 Re: SKARGA NA Qbert-----
mantis napisał/a:
grozi banami i naduzywa swoich mocy. jest ogolnie niemily dla graczy
Nonie pierwszy post i juz skarga co do programu wybacz mi to trafny wybor by byl lepszy nizeli post na forum A co do admina ja nigdy nie mialem zastrzezen.
Klan: gpo.Amd
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 21:19 HAHAH qbert
czlowku jaki ty jestes smieszny na serverze udajesz kozaka a na vorum piszesz jak owieczka :Dheheheheeh i do tego przylizujesz Pupke i wymiekasz i dajesz bany bo ktos ci powiedzal ze jestes lama bo jestes !! grac nie umiesz i tyle kupiles admina i cfaniakujesz i na innych sie wyzywasz tyle w tym temacie !!! <---tak wygladasz jak dajesz bany ^^
Japa człowieku i won mi z forum... nie masz dowodów? Nie pisz.
narazie bedzie taryfa ulgowa: 2x warn (bo epitetów troszke posłałeś w swoim poście + pisanie nie w tym temacie [załozyles chyba skarge nie? to paszoł do tamtego topicu]
sobie tez czasem groze? i co? mam napsiac na siebie skarge? :> dajcie juz spokoj... mantis ie ma zadnego dowodu... w logach pewnie tez nic nie bedzie....