Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 21:27 skarga na admina ciasteczkowy potwor
dzisiaj ok. godz. 20 na mapie de_cpl_mill ciasteczkowy zaczal mnie zaczepiac ze gram na wspomagaczach. ale OK nie tego tyczy sie skarga. niech sie cieszy. przy stanie 4:0 dla terro przeszedlem do CT. ciasteczkowy skorzystal z okazji i natychmiast przeniosl sie na moje miejsce mimo iz bylo 9 terro i 7 CT. uwazam takie zachowanie za nieodpowiednie dla gracza, o adminie serwera nie wspominajac.
na mapie de_aztec mniej wiecej to samo (chodzi o domniemanie gry na czitach). zmienilem nick na d[>_>]b i gralem taki przez cala mape. nick ten uwazam za regulaminowy gdyz zawiera dwie (2) litery, ktore latwo da sie wymowic. na tym nicku gralem prawie cala mape.
na de_kabul po moim reconnecie zaczal mowic "hahah worek reconnect ZAL" itp.
po kilku deathach zaczal sie czepiac nicka, w sposob wyraznie wskazujacy na zlosliwosc. spokojnie wyjasnilem ze moj nick jest zgody z regulaminem. ciasteczkowy nadal mial odmienne zdanie i po upomnieniu na amx_chat zmienilem nick na "a kto to Nick ?". sadzilem ze sprawa zostala wyjasniona, wiec tym wieksze bylo moje zdziwienie gdy zobaczylem, ze zostalem wyrzucony z serwera. po polaczeniu sie ponownie spytalem sie za co dostalem kick. odpowiedzi nie otrzymalem, poza "sam wiesz" oraz cos w stylu "nie badz dziecinny i zlosliwy".
ciasteczkowego szanowalem do tej pory jako admina i osobe starsza ode mnie, lecz po dzisiejszych jego wystepach zmieniam zdecydowanie swoje zdanie o nim.
uwazam ze zostalem ukarany nieslusznie i bez powodu. wnosze o wyciagniecie logow z de_cpl_mill, de_aztec i de_kabul od godziny ok. 20 do 22 i na ich podstawie stosowne ukaranie w.w. osoby.
no widzę że logi bedą potrzebne
1) nie ty przeszłeś do ct tylko ja do terro żeby Cię nagrać co powiedziałem Ci oficjalnie
po 1 rundzie poszłeś do CT i napisałem :"cziterom śmierć" a ty odpisujesz mi żebym się od Ciebie odwalił " dlaczego od Ciebie masz coś do ukrycia skąd wiesz że do Ciebie to pisałem
2) na mapie Aztek zmieniłeś nika na "ciastek szykuj głowe" za to powinieneś już wylecieć
3) na kabulu powiedziałem reconekt zal nawet nie wiesz czy do Ciebie a ty odpowiedziałeś mi "z Ciebie"za to powinien byc kik
4) nik d[>_>]b jest nie logiczny a nie bede z toba się kłucił na serwerze .upominałem Cię o zmiane 3 krotnie ale ty musiałeś wchodzić w polemike .i zmieniłeś na "co to jest nik"wiec dostałeś kika za prowokowanie.
i napisałem "za sarkazm"
nie bądz dziecinny to może tak koledzy wołaja na Ciebie bo ja nie.
Jesteś graczem i masz się stosowac do zasad na serwerze a nie prowokować do zaczepek.
skończyłem temat
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
vorek z tego co pamietam to walczyłeś z takim zachowaniem a teraz sam naśladujesz A dopiero niedawno napisałeś ze czekasz na powrot elo chlopakow a sam sie zachowałeś identycznie - nienawidze tego słowa ale muszę je użyć bo pasuję jak ulał ŻAL chłopak
Zdaje mi się, czy za podobne 'występki' Ty kickowałes mnie, sida, sokoła, lonka? No popatrz, histora lubi się powtarzać
A teraz już idź grać swoje H@jdż skilleD cewu... pochwaliłeś się, że mówią o Tobie cziter (takiiii hajdż skillor masta blasta plazma & neony).
tylko zauwaz roznice ze nick zmienilem po upomnieniu. co do 2 czesci wypowiedzi... zal.
1) nie ty przeszłeś do ct tylko ja do terro żeby Cię nagrać co powiedziałem Ci oficjalnie
po 1 rundzie poszłeś do CT i napisałem :"cziterom śmierć" a ty odpisujesz mi żebym się od Ciebie odwalił " dlaczego od Ciebie Pytajnik masz coś do ukrycia Pytajnik skąd wiesz że do Ciebie to pisałem Pytajnik
bo mialem 12:1 wiec tego sie mozna domyslic.
2) na mapie Aztek zmieniłeś nika na "ciastek szykuj głowe" za to powinieneś już wylecieć
bo ty podobnie pisales mape wczesniej.
3) na kabulu powiedziałem reconekt zal nawet nie wiesz czy do Ciebie a ty odpowiedziałeś mi "z Ciebie"za to powinien byc kik
ooo przepraszam ze napisalem tak samo do ciebie jak ty do mnie.. najpierw.
4) nik d[>_>]b jest nie logiczny a nie bede z toba się kłucił na serwerze .upominałem Cię o zmiane 3 krotnie ale ty musiałeś wchodzić w polemike .
widzialem 1 upomnienie, za 2 zmienilem.
i zmieniłeś na "co to jest nik"wiec dostałeś kika za prowokowanie.
czy nick "kto to jest nick?" jest obrazliwy?
i napisałem "za sarkazm"
nie bądz dziecinny to może tak koledzy wołaja na Ciebie bo ja nie.
napisalem ze cos w tym style, nie dokladnie. czytaj co pisze. i rozumiem rowniez ukryty sens zwrotu "koledzy tak di ceibie mowia."
Jesteś graczem i masz się stosowac do zasad na serwerze a nie prowokować do zaczepek.
skończyłem temat
ty jestes adminem i nie powinienes prowokowac i kozaczyc.
rowniez koncze dyskusje i czekam na h@
vorek z tego co pamietam to walczyłeś z takim zachowaniem a teraz sam naśladujesz A dopiero niedawno napisałeś ze czekasz na powrot elo chlopakow a sam sie zachowałeś identycznie - nienawidze tego słowa ale muszę je użyć bo pasuję jak ulał ŻAL chłopak
w moich dzialaniach nie bylo nic ELO, nick zgodny z regulaminem, brak zlej woli i czystej zlosliwosci. mnie naprawde nie cieszy robienie burdelu na serwerze ani nigdzie indziej.
Co jeszcze wymyślisz bo narazie łapię Cie na samych kłamstwach i Ty studiujesz prawo
Ja dziękuje za takich prawników .
Logi wszystko wykażą kto mówi prawde jeśli Ty ja trace admina jeśli Ja masz perma. Pasuje Ci.
Bo kłamstwa nie ździerże .
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Co jeszcze wymyślisz bo narazie łapię Cie na samych kłamstwach i Ty studiujesz prawo
Ja dziękuje za takich prawników .
Logi wszystko wykażą kto mówi prawde jeśli Ty ja trace admina jeśli Ja masz perma. Pasuje Ci.
Bo kłamstwa nie ździerże .
h@ jest Solid i on zdecyduje nie ty.
co do klamstw -interpretujesz po swojemu bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem