według mnie istny WH, na demie numer 2 po podlozeniu bomby uwidacznia się 6 zmysł gracza. Zreszta nie tylko tam, bo koles wogole sie nie rozglada a patrzy tylko tam gdzie ktos jest, sprawdzalem go na sunny, bylo duzo lewych akcji, na trainie nie mialem juz czasu go nagrywac bo bylo juz pozno i robilem sie spiacy, steam ID niestety nie mam ale gral miedzy 22:30 a 00:00, moze Melepeta ma screena z ID.
siedze teraz w robocie ale możesz podać jego nick, bo też grałem w tych godzinach i razem z morasem rozmawiałem na temat jednego kolesia i może własnie jego nagrałes.
Co do sprawy to wiem że Baba, 333 i moras nawet dosyć się znają bo czesto wysyłają majlochów na BL
(GG)"babcia[cs]/evil masz link zobacz czy on cos ma" jak mi sie uda odpalic 2 demo to znow poprawie
edit:
fejku.dem CZYSTE
fejku2.dem nie dziala
fejku3.dem jedna akcja, ale to raczej stala miejscowka
Podgratulowac skilla i/lub "ogarniania", a pana 'sun w monitorze' zapraszamy do druzyny przegrywajacej
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
unnamed '_' albo Fejk '_' , moze i koles gra dlugo na serverze, ale jak mialem admina na NetSpin mielismy typa co gral ponad 2 lata na WH, i dopiero po 2 latach go zlapalismy...
i jaki grzeczny jest teraz na oldboysach, ciągle tam się udziela i w ogóle jaki on nie jest dobry itp. Najlepiej jak ostatnio pytał sie tam co zrobić bo mu konto zbanowano przez "przypadek" i ludzie mu tak fajnie ofiarnie pomagali, tymożyna się rozpisywała,a dopiero wszedł sidney i ich wyśmiał to dopiero się pozamykali. ehhh niestety, cóż zrobić że cziterzy to takie mendy pozbawione wszelkich zasad i nic poza ukręceniem wora ich nie nauczy