Obecnie posiadam admina na 2 serwerach TP (ALL Flagi)
Staż: miałem zaszczyt sprawować władze jako H@ nad jedym z najlepszych serwerów w polsce (oczywiście swego czasu) trwało to około 3 lata.
Jeżeli będzie prowadzony nabór adminów to chciałbym zgłosić swoją kandydature myśle że jestem dobrym kandydatem na takie stanowisko.. ale nie mnie to oceniac ... obsluga amx'a nie jest mi obca ... a jeśli chodzi o błedy to każdy je popełnia i uczy sie na nich ... człowiek nie maszyna Łatwo nawiązuje kontakt z innymi służe pomocą wtedy kiedy sytuacja tego wymaga (oczywiście jeśli jestem w stanie pomóc) To tyle o mnie Ci co mnie znają wiedzą jaki jestem Ci co nie poznali mam nadzieje że poznają
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z uszanowaniem Artur N.
Raduczku Raduczku....slodziutki żuczku na T A K koleś ogarnia... no i przynajmniej jest konsekwentny w tym co mówi i robi w przeciwieństwie co do niektórych adminów
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
jakbym mial wymienic pierwsza osobe ktorej sie admin nie nalezy glosowalbym na ciebie.
zachowujesz sie po chamsku na serwerze az sloma z butow wylazi jak admina nie ma.