ja tam nie widze nic wulgarnego, poza tym nie jest kierowane do nikogo osobiscie. widze siatkarz ze ciagle czgos na mnie szukasz i cos probujesz udowodnic ? zajmij sie czyms pozytecznym lepiej
a jesli wnosisz o bana na 2 tygodnie to za taki text to troche smiesznie nie uwazasz? idzjeszcz eposzukaj czegos lepszego
nic wulgarnego tam nie ma a czy wiadomo do kogo to było kierowane tez nie wiadomo wiec nic tam nie ma no jedynie za botow ale hmmm nie wiadomo do kogo było to kierowane moze do kolegi co stał obok vortexa gdy grał w cs-a ^^ Ja nic tam obrażliwego nie widze
Ja tam nie stoje po niczyjej stronie bo nie znam okoliczności, ale kiedyś grałem na serwie gdzie pojawił jakiś wielki pro i zaczyna sie kozaczyć wyzywając wiarę od botów (bezosobowo) a to nie było miłe, bynajmniej dla mnie. Admin jest od tego żeby pilnować porządku na serwie, może i jego obowiązkiem jest wnoszenie tego typu skarg nawet w stosunku do innych adminów.
jakby tak kazdy miał kazdego pilnowac to zapewne kazdy co gra na serverze za cos by podpadł i odrazu skarge pisac dział skargi i zazalenia by pękł z przepełnienia
Nic na Vortexa nie ma tam i tyle to moja opinia
Vortex to na pewno nie byłeś ty , i to był inny serwer, chodziło mi o to że tamten koleś przeginał jadąc teem od botów i żaden admin nie reagował. Ja do ciebie osobiście nic nie mam, a siatek może stara się być poprostu konsekwętnym adminiem.
ps. Poza tym moim zdaniem na bydzi i tak jest największa kulturka i tyle na ten temat