HP 5150/5550 nie do zaje ... chania - użytkuje ją w robocie, tusze średnio drogie, zamienniki tanie. W ogóle opłaca się tylko HP bo jakość I klasa i pełno zamienników
ja mam canona pixma ip3000. mieści sie w twojej cenie (350 zł), ale jakosc...jak drukuje na fotopapierze to wychodza zdjecia jak od fotografa. niema czegos takiego, ze widac kolory składowe, jakies kropki, po prostu czyste zdjecie. ma mozliwosc drukowania na płytach CD, dwustronny druk, mozna zadrukowywac cały papier (niema marginesów) i inne bajery. Komplet tuszy kosztuje 12 zł, i niejest to komplet do napełnienia ze strzykawka tylko 4 zbiorniczki, ktorze wkłada sie do drukarki. naprawde drukarka godna polecenia. bardzo tania w eksploatacji, a jednoczesnie oferuje najwyzsza jakosc
ja mam canona pixma ip3000. mieści sie w twojej cenie (350 zł), ale jakosc...jak drukuje na fotopapierze to wychodza zdjecia jak od fotografa. niema czegos takiego, ze widac kolory składowe, jakies kropki, po prostu czyste zdjecie. ma mozliwosc drukowania na płytach CD, dwustronny druk, mozna zadrukowywac cały papier (niema marginesów) i inne bajery. Komplet tuszy kosztuje 12 zł, i niejest to komplet do napełnienia ze strzykawka tylko 4 zbiorniczki, ktorze wkłada sie do drukarki. naprawde drukarka godna polecenia. bardzo tania w eksploatacji, a jednoczesnie oferuje najwyzsza jakosc
zawsze wyjdą lepiej niż u fotografa, Ja mam jakąś HP, którą dostałem na urodziny zdjęcia drukuje ostre jak żyleta ale niedługo bede musiał sobie kupić nową drukarkę bo mi sie atrament kończy
zawsze wyjdą lepiej niż u fotografa, Ja mam jakąś HP, którą dostałem na urodziny zdjęcia drukuje ostre jak żyleta ale niedługo bede musiał sobie kupić nową drukarkę bo mi sie atrament kończy
czemu to jest powod do wyminy drukarki? przecie mozna kupic tusz w sklepie?:>
koszt mojej drukarki jest zbliżony do ceny atramentu, oczywiście mógłbym sie rozglądać za alternatywnymi podróbkami ale słyszałem, że są jaja bo lubią zasychać gdy sie długo nie drukuje no i kaplica. Zmienić chcę na jakiegoś Canona z odseparowanymi kolorami, są najtańsze w eksploatacji
a jaka drukarka do 300 - 420 gdzies tak by ładnie drukowała foty i tanie tusze miała tak myśle o Canon PIXMA iP4200 0i dobrzy by współpracowała z canonem s2 (ale nie koniecznie)
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.