na serverze padl pomysl rozgrywania jakis turniejow albo mixow dla graczy bydzi
6v6 na servie CW ?co wy na to ? skaldam propozycje od kilku graczy moze gdyby byli chetni takie cos by powstalo i bysmy regularnie cos grali chociaz o prestirz pozdrawiam i czekam na pomysly !
Ostatnio zmieniony przez mantis Wto 24 Paź, 2006 13:12, w całości zmieniany 1 raz
nie ma ludzi od tegoi chetnych zeby sie tym zajmowali zreszta i tak b2 jest czesto rezerwowana i czasami ciezko sie dopchac, a tu jeszcze jakies rozgrywki. Jest teraz bydziaSDQ, bylo sie zapisac. Tak jak juz powiedzialem, jak chcesz cos takiego grac to rob to we wlasnym zakresie...POZDRO!
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
BTW: Jestem za Nigdy nie wiem kiedy bede mogl grac, ale na ten mini turniej jakos sie zorganizuje. Gram dla samej przyjemnosci grania, ale chetnie z Wami po wspolzawodnicze
M00rbid do bydziSQ sie nie zapisalem bo nie wiem kiedy sie bede przeprowadzal i okolo 1 mc internetu nie bede mial, a to raczej rozgrywki rozlozone w czasie. Za to moze sie wpasuje w tem mini turniej
_________________ Born to kill... supported by dgl
I belive, I can fly... supported by rocket
Killing me softly, please... supported by <rotfl>
Ostatnio zmieniony przez nie Wto 24 Paź, 2006 13:28, w całości zmieniany 2 razy
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 25 Paź, 2006 13:09
tak
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Siemka mam taką propozycje. Myśle że mixy powinien organizowa ktoś kto ma adma na b2 bo to raczej ułatwi rozgrywki a nie robic resa przez reconnecta A poza tym to tak sobie myśle że na b2 też chyba jakeś zasady obowiązują tzn chociaż minimum kultury osobistej osoby które grały wiedzą ocb. Z tego co mi wiadomo to miało to byc 4 fun i po to żeby sie nauczyc grac TP. Ja np nie grałem nigdy żadych CW i wogóle nie grałem w klanach więc nie ogarniam jak niektórzy ale sie ucze a Ci którzy ogarniają bardziej powinni pomagac innym tak mi sie wydaje
No i jeszcze raz apeluje Panowie troche kultury
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać