Wysłany: Nie 18 Lis, 2007 02:27 Propozycja/Prośba o bana
Wielokrotnie pojawiają się kolesie których admini i inni upominają i nakłaniaja do stosowania poprawnej polszczyzny i unikania wulgaryzmów. Wywołuje to różne dyskusje, wcale nie zabawne. Kończy się róznie.
Moja propozycja jest nastepująca: może zamiast prowadzić takie pogawędki ustalić "antubluzgator" w pewnym zakresie słów, na krótkiego bana, powiedzmy, na jedną minutę. Nie ma to poważnych konsekwencji, ale w chwilach dużego ruchu pozbywamy sie delikwenta na dłuższy czas. A jak nie jest pełno na serwie to i tak kasa, lub raczej jej brak nie powstrzyma niektórych. Szczególnie jeśli nie ma admina.
--
pozdrawiam
vincent
[Ankieta brzmiala Krótki ban za bluzgi? Tak/Nie]
Ostatnio zmieniony przez teczufka Pon 19 Lis, 2007 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Nie 18 Lis, 2007 08:53
teoretycznie dobry pomysł, ale nie wypali gdyż jest pełno błędów w antybluzgatorze, przypadkowo powiem jakieś słowo w którym zawarty jest wulgaryzm i bana mam, bezpowodu mnie wywali i 30min nie wbije na serwa ;/
NIE
Ostatnio zmieniony przez x0x Nie 18 Lis, 2007 10:12, w całości zmieniany 2 razy
Ja po prostu spotkałem sie z czymś takim kilkukrotnie i podobało mi się.
Co do słów to to z pewnością da sie wybra takie które sie nie moga przypadkiem wpisać