Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Wto 10 Paź, 2006 15:04 Ak, m4 czy awm??
którą z tych podstawowych broni w csie lubicie najbardziej ? ;p ja tam osobiście m4 z tego zestawu, oprocz tego ostatnio polubiłem famasa (vel "brzeszczot";p) .
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
Ostatnio zmieniony przez Ciachoo Wto 10 Paź, 2006 17:18, w całości zmieniany 1 raz
dla mnie to zalezy co chce robic multikille to bardzoej m4 bo mniejszy rozrzut, chodz czasem nawet wole ak najbardziej lubie na d2 wybiec galeria i zrobic z 5 hs z ak pod rzad seryjkami takimi pieknymi z m4 takich fajnych nie ma Z awp musze pograc z 30 min zeby zaczac kogos trafiac wiec zadko gram Jeszcze do tego love dgl super multikille jedno strzalowe sa . i jeszcze clarion jest bardzo fajny
Ogolnie to:
ak->m4->clarion->defender->awp->mp5
dgl->usp->glock
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.