UWAŻĄJ ! na link www. brico-ok.com/ja_****.php (zmienione zeby nikt nie wpisal z ciekawosci :F by moderator) jesli dostaniesz taki od kogos na gg nie klikaj w niego, wystarczy ze klikniesz raz i masz virusa na kompie, ledwo format pomaga a odrazu twoje gg zacznie rozsylac to do innych osob a Ty o tym nie bedziesz wiedzial. Wirus jest naprawde groźny, spowalnia kompa itp itd.
Rowniez dostalem tego linka i otworzylem przez przypadek bo poprostu komp zamulil i okienko sie pojawilo w zlym momencie ale na szczescie mam FF i na to to nie dziala swoja droga ciekawe to jest... niby zwykly php a jednak cos zdzialac moze ;p z tego co wiem to po otwarciu wysyla to jakis pakiet do komputera i cos sciaga i laduje sie do tempa, jezeli chcecie usunac to w rejestrze usuwacie klucz
Rowniez dostalem tego linka i otworzylem przez przypadek bo poprostu komp zamulil i okienko sie pojawilo w zlym momencie ale na szczescie mam FF i na to to nie dziala swoja droga ciekawe to jest... niby zwykly php a jednak cos zdzialac moze ;p z tego co wiem to po otwarciu wysyla to jakis pakiet do komputera i cos sciaga i laduje sie do tempa, jezeli chcecie usunac to w rejestrze usuwacie klucz
z odwolaniem do pliku w tempie ;P i potem usuwacie plik i wsio
btw. zly dzial
Akurat tego, że php wykonuje plik na kliencie bym się nie dziwił. Download i otworzenie pliku można wywołać chociażby przez JavaScript ('bez pytania' ofkors). Nie działa pod FF/Operą bo pewnie to zwykły binder or smth, gdyby komuś się naprawde chciało to mógłby zrobić pod wszystkie przeglądarki.
bajdełej - to działa tylko na protokole gg? czy inne też?