niestety temat juz zamkniety wiec dlatego tu pisze nowy t.
bylem swiadkiem
ale od razu ban za zabicie hosta ?
sitkarz ty juz raz dales DUPSKA
ale widzie ze zadnych wnioskow nie ww..........
a ciastek nie pisz "NEXT TIME BAN 2 TYGODZNIE"
bo ***cenzura*** ci sie cos w glowie - gdzie ten stary ciastek co namawial do zabawy
teraz mi mozecie dac 3xwarn i ban na bydzi SteamID: 0:1:4332874 bedzie latwiej
lamy w grze i jako admini
ban za zabicie hosta brzmi tak samo jak ban za hax niewidzialny
powiem tyle KASTRACIE (siatkarz) ***cenzura*** jak nie potRafisz adminowa ***cenzura***
a ty solid i teczka przygladacie sie **cenzura** ***cenzura*** server
siatkarz ty musisz byc malym ***cenzura*** zakompleksionym
ci o ta na servie i live pewnie tez
BANA KANKEROWI ZA PRAWDE !
dalem wam juz ID bedziecie mieli juz latwiej
musialem to napisac bo **cenzura** wydaje sie ze moga wszystko !
Ostatnio zmieniony przez nowik Śro 08 Lis, 2006 19:00, w całości zmieniany 3 razy
hahahahah... a to dobre! n1 post swoja droga admini nie potrafia zbanowac typa ktory zapierd... na speedhacku a potrafia szybko zareagowac na kolesia ktory zabija hostow ;o hahahahaha....
Ostatnio zmieniony przez greg Śro 08 Lis, 2006 18:48, w całości zmieniany 1 raz
HAHAHAHAAH naaaajs jak widzicie nie tylko ja mam takie zdanie o serwie ze odaliło co niektórym i rozwalaja bydzie :F kiedys było wiecej 4fun a teraz ban za wszystko
podpisuje sie pod tym co Kanker napisal i jak mu ***cenzura*** bana to mi juz tez mozecie dawac ale potem sie zastanówcie nad faktem ze cos jednak jest nie tak...
;o;o;o greg wiesz ja znam zasady a on moze nie wie ze nie wolno ***cenzura*** na speedhacku...
Ostatnio zmieniony przez nowik Śro 08 Lis, 2006 18:57, w całości zmieniany 2 razy
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Śro 08 Lis, 2006 18:51
bosz Kanker ale pocisnąłes nie wiedziałem że potrafisz być taki chamski "prosto w paszczę lwa" normalnie ej ale do teczki niepotrzebnie, teczka zwrócił uwagę @om co SiD'a ukarali..nie wiem w sumie po co tyle przekleństw, ale cóż. nie mnie sądzić Cię ;p
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
bosz Kanker ale pocisnąłes nie wiedziałem że potrafisz być taki chamski "prosto w paszczę lwa" normalnie ej ale do teczki niepotrzebnie, teczka zwrócił uwagę @om co SiD'a ukarali..nie wiem w sumie po co tyle przekleństw, ale cóż. nie mnie sądzić Cię ;p
nie wim czy zauwazyles ale do teczki i do solida nic takiego nie napisalem
wybryk siatkarza nie byl juz 1 ale dalej pozwalaja
taaaa.... co niektórzy @ mysla ze jedynym rozwiazaniem jest ban :F a nie raz wystarczy powiedziec cos ale co tam mam flage jestem @ to msze pokazać jaki jestem FAJNY i dac bana na 2 tygodnie a to sie wszystko fajnie odbija na renomie serwa...