No barwo! Niech mi teraz jakis madry admin wytlumaczy za co bana dostalem? 23.11.2006 godzina 23:39 Znow ten jasnie wielmozny irys! Powiedz mi na jakiej podstawie dales mi perma? Domyslam sie ze pewnie dlatego iz gralem pod nickiem KankerNooB? To jest zabronione? Od kiedy? Poraz kolejny raz ktos tu sie blazni i bynajmniej nie jest to qbert czy siatkarz
Ostatnio zmieniony przez greg Czw 23 Lis, 2006 23:47, w całości zmieniany 1 raz
Vincent [Usunięty]
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 23:54
hmmm ban za nick
juz widzialen bany za bluzgi haxy niewidzialnosc ale za nick ?
a ty greg nie masz co robic tylko na boociarni ffa grac ? dobrze ci tak
hmm a co zlego w nicku kankernoob ?
a teraz powiem wam ***cenzura*** SIE hahaha CIOTOPEDALY
do dziela gronko adminowskie dawac bana
daj cie mi bana na ip hahah **cenzura** male
Ostatnio zmieniony przez Vincent Czw 23 Lis, 2006 23:57, w całości zmieniany 1 raz
Od Bravo:
Jaśnie wielmożny gregu, na jakieś podstawie śmiesz twierdzić że to właśnie ja Ci dałem bana ? pokaż mi conajmniej JEDEN dowód, to jest raz, a DWA wiesz dobrze że kanker ma perma i tym samym podszywając się pod niego, nie dajesz NIKOMU 100% pewności, że to nie on gra tylko Ty. A TRZY byłeś proszony o zmiane nicka i nieprowokowanie, a Ty co ? NIC.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Klan: botland
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 00:01
Na serwerze byłem i ja i Irys. Bana fizycznie dałem ja, bo tak ustaliliśmy na @czacie. Kanker ma bana nazwijmy to 'na osobe'. Czyli niezaleznie od tego, na jakim steam gra dostaje perma. Mowil Ci Irys wiele razy (jak cos to logi) zebys zmienil nick. Mowilismy abys sam wyszedl, ale nie raczyles na poczatku nic odpisac. Pozniej natomiast tylko napisales, 'skad wiecie ze to kanker'. No skad? Skad wiemy ze to nie jest kanker? Miales nick wskazujacy ze to jednak kanker. S@ zadecyduja co z banem... Poki co zostaje do wyjasnienia sytuacji. Byla juz sparawa, ze podobno kanker gral na twoim steam. Ogolnie mielismy dawac perma jesli sie okaze ze to prawda. Jesli to faktycznie Ty grales, to napewno zdejma Ci bana (albo zamienia na innego)... Z mojej strony tyle.
a wiec qbert boi sie rozdawac bany w pojedynke tylko czeka na kolegufff! sprawdz logi a pozniej banuj! moze i cos tam sapal ale ni pisal na jakiej podstawie mialbym zmienic tenze nick!
Ostatnio zmieniony przez greg Pią 24 Lis, 2006 00:04, w całości zmieniany 2 razy
Klan: botland
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 00:05
Vincent napisał/a:
hmmm ban za nick
Alez ty mądry jesteś... A od CIOTOPEDALOW to wyzywaj swoich koleszkow i starych i kogo tam jeszcze chcesz. A ode mnie wara! stfu
Ja pisałem, do !kogoś! o nicku kanker, że wie jaka jest sytuacja, ale pewnie tego też nie zauważyłeś. Widzisz tylko to co chcesz widzieć, a gdy coś jest nie po Twojej myśli to atakujesz bezpodstawnie, bo niby jesteś bez winy. Weź się czasem ogarnij zanim coś palniesz
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Vincent [Usunięty]
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 00:09
qBert napisał/a:
Vincent napisał/a:
hmmm ban za nick
Alez ty mądry jesteś... A od CIOTOPEDALOW to wyzywaj swoich koleszkow i starych i kogo tam jeszcze chcesz. A ode mnie wara! stfu
do ciebie buraku a twoja matka siedzi mi pod biurkiem i dalem jej poduszke zeby nie-ro-Z-je-bala glowy o blat
stfu