To Jest Cheat Server Czaicie?
Nie Pamietam Jak Sie typ Nazywal Ale Chyba to ADM byl bo ja powiedzialem ze ma speed hacka to mnie all zaczeli jechac ten noob mial speed hacka i jak by mnie nie zbanowal to bym mu demko nakrecil i by mial po adm i po koncie zbanowal mnie za to ze do niego strzelalem...
i jak kto biegnie tak ze najpierw widze go w jednym miejscu widze lekka smuge i po 1 sec typ jest na takim odciku ze zatrzymuje sie na scianie a mi przejscie tego zajelo by conajmniej 8 sec wiec cos tu jest nie tak ...
Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 22:48 Re: Skarga na Nooba
Kundel napisał/a:
To Jest Cheat Server Czaicie?
Czaimy Spoko ziombel looz my kumaci ludzie sprechen w Twoja jezyk ;D
Kundel napisał/a:
Nie Pamietam Jak Sie typ Nazywal Ale Chyba to ADM byl bo ja powiedzialem ze ma speed hacka to mnie all zaczeli jechac ten noob mial speed hacka i jak by mnie nie zbanowal to bym mu demko nakrecil i by mial po adm i po koncie zbanowal mnie za to ze do niego strzelalem...
ADM ? a nie AMD... AMD wykupil niedawno Ati wiec moze Ci sie literki poprzestawialy ;P btw. nie trzeba bylo strzelac to bys bana z AUTOMATU nie wylapal (spostrzezenie na podstawie postu niepotwierdzone logami) [Ban powinien zejsc po 2h jezeli byl dany z AUTOMATU]
Kundel napisał/a:
i jak kto biegnie tak ze najpierw widze go w jednym miejscu widze lekka smuge i po 1 sec typ jest na takim odciku ze zatrzymuje sie na scianie a mi przejscie tego zajelo by conajmniej 8 sec wiec cos tu jest nie tak ...
istnieje cos takiego jak LAG, nie mowie ze to bylo to ale jak koles ma ewidentnie SH to na serwerze prawie zawsze jest 1 przytomny czlowiek ktory go nagra i napisze tutaj na forum i nie bedzie do niego strzelal i pisal postow na forum bezsensu...
pozatym jak powiedzieli wyzej, data ? demko ? nick? screen ? s:id ? cokolwiek ? jak narazie widze brak a nam sie milionow bajtów logow przegladac nie chce bo tam i tak nic nie bedzie:/ Jezeli chcesz zlozyc skarge to napisz ja normalnie i daj jakies dowody albo chociaz pomoz nam je znalezc... i pisz prostym zrozumialym jezeykiem a nie jakimis napaćkakuciami, ktorych sie zrozumiec nie da, pamietaj takze ze automat banuje za TK na 2h :| zamykam...