Przed chwilą przypadkowo zbanowałem Angelusa - gorąca prośba do S@ o wyciągnięcie STEAM Id i odbanowanie. Stał free na respie i dawałem mu slapy aż w końcu ożył, chciałem wyjść z opcji i zamiast "0" wcisnąłem "9" BARDZO PRZEPRASZAM ANGELUS (jeżeli nie zagląda na forum, bardzo proszę mu przekazać moje przeprosiny).
Byłem lekko wkur.. bo jakiś koleś non stop zabijał Hostów i strzelał do swoich - przesiedziałem na spekcie i dopiero po powrocie chciałem sobie pograć i zobaczyłem free - reszte znacie. Jeszcze raz przepraszam - jestem w stanie ponieść konsekwencie ale najpierw proszę o unban. godz. ok 19:30 - CS_OFFICE
L 01/11/2007 - 19:58:37 - de_nuke: Unban "STEAM_0:0:9397241"
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.