ahahhahahahha leze siatek zal mi cie jezeli uwazasz ze jade ci po matce piszac "Siatkarz ty wiesz ze mam cie nie kocha" ahahahhahahah jak bys sie znal na zartach to by niebylo calej sprawy.
jakby ci ktos inny tak napisal to bys nawte kicka niedal tylko sie uwzioles na mnie i ciagle bana dajesz !!
[ Dodano: Czw 28 Gru, 2006 23:47 ]
jakby sytuacje byly odwrotne i ty mi napisal "Bury ty wiesz ze mam cie nie kocha" a ja dalbym ro na forum to wszyscy by sie smiali i zamkneli ten temat. ale jak ty to napiszesz to wszyscy sa po twojej stronie mimo ze niemasz racji !!!!!
bury ale ty wiesz, ze siatek ma @ i nie powinienes do niego sie odnosic w taki sposob..
moim zdaniem troszke ostro ale bury wiedzial do kogo pisze. Nie wiem czy to zarty czy nie, uzgodnijcie to sobie miedzy soba
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: botland
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 00:22
psychic napisał/a:
moim zdaniem troszke ostro ale bury wiedzial do kogo pisze
moim tez... uwazam ze sie krotszy nalezy...
@bury - nikt by sie na ciebie nie uwzial, gdybys sobie na to nie zapracowal...
robisz plebs na serwerze, na forum to piszesz jakbys biegl z klawiatura w maratonie... nikt sie na ciebie nie uwzial. Postaraj sie troche zmienic a napewno nikt nieslusznie nic do ciebie nie bedzie mial...
bury ale ty wiesz, ze siatek ma @ i nie powinienes do niego sie odnosic w taki sposob..
moim zdaniem troszke ostro ale bury wiedzial do kogo pisze. Nie wiem czy to zarty czy nie, uzgodnijcie to sobie miedzy soba