chciałem zmienić łącze jeszcze w starym roku i tu pojawia sie moje pytanie czy lepiej wziąć standardowy modem czy lepiej livebox ? chodzi mi min o porty, programy p2p itp koles ma livebox i mu się wiesza 2 razy w tygodniu pomaga dopiero wyłaczenie zasilania
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
tez sie dowiadowywyalem o live box okazalo sie ze bardzo duzo problemy sa z portami, a mianowicei livebox je blokuje i tp ma cos zwalone z przkierowywaniem. Jak chce Ci sie pieprzyc i przekierowywac porty do wszystkich programów to polecam. Znam osoby co przekierowały porty i chwalą LiveBoxa.
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
Mam liveboxa od 5 miechów chyba i własnie go oddaje bo się zepsół ,zwiechy co chwila a przy azerusie się poprostu wyłącza.
Niepolecam.
Kup lepiej ruter do neo za 200-300 zł i bedzie śmigać
Acha zasięg bezprzewodowy fatalny na liveboxie 2 pokoje i kapa.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
pal licho tą płyte ale 6mbit łącze sama przyjemność tylko kurde 50 giga leimitu jest i to jest p[adaczka ale to tylko 132 zł sama przyjemność szkoda ze 12 mbit jest tylko na firme
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Babcia ja mam neo 2 mb i 35 giga limitu a zasysam cały czas jaieś filmy oczywiście do celów naukowych i prywatnych i jeszcze nigdy tego nie przekroczyłem.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was