Zblizaja sie swieta i tak sie zastanawiam nad kupnem tych dwoch rzeczy (patrz nizej ),
pewnie czesc osob juz je posiada i moze podac opinie na ten temat..
Czy jest to wydatek, ktory sie oplaca? , Czy ewentualnie cos lepszego moglibyscie polecic?
Co do myszki to nie wiem po co bulić 240zł na razera, jak można kupić A4Tech X-718F (lub bez Fire) i wyjdzie na to samo a taniej. Ja używam A4Tech'a i jestem zadowolony, a na myszce masz rodziałke zmienianą przyciskiem: 600, 800, 1200, 1600, 2000dpi. To jest moje zdanie co do myszki.
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 18:20
ja polecam Razera Copperheada mam ją od pół roku sprawuje się swietnie, fakt cena ostra ale warto a słuchawki to nie wiem sam mam ruskie ale ponoc Icemat Syberia są dobre
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
mysz 518 bierz a jesli chodzi o sluchawki tylko do cs to wez te icematy ; o ale jesli cos wiecje niz tylko cs to bym sie zastanawial nad jakimis sennheiserami w tej cenie napewno beda lepsze niz icematy ( :
Tez mam 'ajsmaty' (tyle, ze black ;d) i dobre sa Jeszcze dotarl od Sida wzmacniacz sluchawkowy, i naprawde smiga. Chociaz nie powiem, sennkami hd-555 bym nie pogardzil :<
a4tech x750F - 600 800 1200 1600 2000 i 2500dpi - polecam dobra cena [ok70 - 80zl], sam posiadam.
a co do sluchawek to sie nie znam .. [na myszkach tez nie ] ale mam jakies Qline ql261 za 4dychy
pzdr
Ostatnio zmieniony przez Trel Pon 04 Gru, 2006 20:00, w całości zmieniany 1 raz