Gram na serwerze praktycznie od początku (jeszcze od czasy połączenia z W-wa),praktycznie bo pół roku nie posiadałem konta steam .Uwielbiam atmosfere na bydzi, mam tu wielu znajomych, gracze mnie znają. Zawsze służe pomocą nowym graczom czy to w objaśnieniu zasad panujących na serwerze ,bądź ostrzegam niestosownie zachowujące się o grożacych karach. Jest dla mnie czymś wspaniałym granie na świetnym serwerze który w dodatku stoi w moim mieście.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007 17:21
Aaa! Teraz już wiem dlaczego udało mi się ubić Ciebie wczoraj na sunny tyle razy! Wcześniej zawsze zanim Ciebie zobaczyłem, już miałem ołów w głowie z tego Twojego okrutnego scouta! Podlizać się chciałeś. Nieeee.
Oczywiście żartuje. Pewnie że TAK. W/g mnie, bardzo dobry kandydat. No nie Kojot? My wiemy ocb.
Pieniądz rządzi światem.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007 17:59
no na tak... tym bardziej ze sporo osob mysli ze kojot ma adma hhahahahahaahahh(tez tak myslalem) watpie ze sa jeszcze miejsca ale mimo wszystko na tak... ale wiesz kojociku... mam nadzieje ze bedziesz mnie wpuszczal drzwiami dla personelu ^^