Klan: w cb mase :p
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 14:17 Mam bana, za co? 0:1:3905050
Prosze o wyjasnienie za co mam bana - steam id 0:1:3905050.
W tym waszym malym internetowym swiecie dawno nie gralem, bluzgac nie bluzgalem wiec nie wiem ocb... Chyba ze za znajomosc z kankerem i ska ale takiego punktu w regulaminie raczej nie ma...
Aaa na steambans bana nie mam, na blackliscie nie jestem.
Ostatnio zmieniony przez Novy Wto 06 Lut, 2007 14:18, w całości zmieniany 1 raz
moim zdaniem na kucaka ale wyjaśnij mi najpierw co masz na myśli z ostatnią pozycją? z jaką siatkarką? Może kosiarką?
co do tematu : jeżeli nie TK, TA to w naszym małym internetowym światku nie mam pojęcia za co dostałeś bana. Ale jest nam niezmiernie miło że nas odwiedziłeś w naszym małym światku, tęskniliśmy i wyczekiwaliśmy z utęsknieniem za tobą. Ja osobiście po nocach nie spałem
edit
aaaaa chodziło ci o pake? siatkarka to paka? to prosze o zmiane vota na 4
Ostatnio zmieniony przez WEGier Wto 06 Lut, 2007 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Klan: w cb mase :p
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 14:48
Tak tez Cie serdecznie mocno kocham, glownie miedzy posladki
Tk, Ta, bluzgow, kampienia itd napewno nie mam na koncie, przynajmniej w ostatnim czasie :> . W nocy pare dni temu gralem w przerwie nauki do sesji, moze wtedy jakis admin poczul sie zirytowany ciaglym ogladaniem akcji ze speckta?:p
A te uwagi o malym zamknietym swiecie to bylo glownie o jednym czy dwoch Waszych ukochanych adminach ktorzy niekiedy doskonale bawia gawiedz swoim podejsciem do tego serwera
Aaa siatkarka, pilkarka czy szczypiornistka, niewazne, na forum nie chce tez bana dostac. Bo wtedy juz naprawde moje zycie straci sens i zostanie mi tylko wieczorne wycie do ksiezyca i pisanie dlugich przepelnionych cierpieniem gotyckich wierszy
Ostatnio zmieniony przez Novy Wto 06 Lut, 2007 14:53, w całości zmieniany 3 razy
amx_unban STEAM_0:1:3905050
Bana w logach nie ma, mozliwe ze ban z jakigos pluginu, sciagam, a sprawa idze do daleszego zbadania.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.