CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: teczufka
Wto 06 Lut, 2007 15:58
Mam bana, za co? 0:1:3905050

Czy morbid co runde przelazi cala mape na:
Kucaka?
40%
 40%  [ 2 ]
Shiftcie?
20%
 20%  [ 1 ]
Z piana na ustach?
20%
 20%  [ 1 ]
z siatkarka na plecach?
20%
 20%  [ 1 ]
Głosowań: 5
Wszystkich Głosów: 5

Autor Wiadomość
Novy
Zawieszone Konto - Zly Email

Klan: w cb mase :p
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 14:17   Mam bana, za co? 0:1:3905050

Prosze o wyjasnienie za co mam bana - steam id 0:1:3905050.
W tym waszym malym internetowym swiecie dawno nie gralem, bluzgac nie bluzgalem wiec nie wiem ocb... Chyba ze za znajomosc z kankerem i ska ale takiego punktu w regulaminie raczej nie ma...

Aaa na steambans bana nie mam, na blackliscie nie jestem.
Ostatnio zmieniony przez Novy Wto 06 Lut, 2007 14:18, w całości zmieniany 1 raz  

WEGier

Klan: na drzewie :)
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 14:38   

moim zdaniem na kucaka :wstydniś: ale wyjaśnij mi najpierw co masz na myśli z ostatnią pozycją? z jaką siatkarką? Może kosiarką? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

co do tematu : jeżeli nie TK, TA to w naszym małym internetowym światku nie mam pojęcia za co dostałeś bana. Ale jest nam niezmiernie miło że nas odwiedziłeś w naszym małym światku, tęskniliśmy i wyczekiwaliśmy z utęsknieniem za tobą. Ja osobiście po nocach nie spałem :*

edit
aaaaa chodziło ci o pake? siatkarka to paka? to prosze o zmiane vota na 4 :E :hahaha: :hahaha:

Ostatnio zmieniony przez WEGier Wto 06 Lut, 2007 14:46, w całości zmieniany 1 raz  

Novy
Zawieszone Konto - Zly Email

Klan: w cb mase :p
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 14:48   

Tak tez Cie serdecznie mocno kocham, glownie miedzy posladki :D

Tk, Ta, bluzgow, kampienia itd napewno nie mam na koncie, przynajmniej w ostatnim czasie :> :D . W nocy pare dni temu gralem w przerwie nauki do sesji, moze wtedy jakis admin poczul sie zirytowany ciaglym ogladaniem akcji ze speckta?:p

A te uwagi o malym zamknietym swiecie to bylo glownie o jednym czy dwoch Waszych ukochanych adminach ktorzy niekiedy doskonale bawia gawiedz swoim podejsciem do tego serwera ;)

Aaa siatkarka, pilkarka czy szczypiornistka, niewazne, na forum nie chce tez bana dostac. Bo wtedy juz naprawde moje zycie straci sens i zostanie mi tylko wieczorne wycie do ksiezyca i pisanie dlugich przepelnionych cierpieniem gotyckich wierszy :D
Ostatnio zmieniony przez Novy Wto 06 Lut, 2007 14:53, w całości zmieniany 3 razy  

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 15:32   

swiety nie jestes skoro w hlsw jestes na czerwono u mnie xD przypominam sobie tyle ze kiedys mnie wkurzlaes... ale bana chyba ci nie dawalem...

pewnie jak zwykle ban za darmo xD

i zabstuj z ta siatkarka.... :/

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

teczufka
Admin techniczny

Klan: [UnimatriX|sq]
Dodatkowy Nick: Tukachev
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 15:58   

amx_unban STEAM_0:1:3905050
Bana w logach nie ma, mozliwe ze ban z jakigos pluginu, sciagam, a sprawa idze do daleszego zbadania.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi