Gdy robie fast-zooma to po wystrzale caly czas wlacza mi sie zoom. Tak jak bym caly czas dusil mouse2. W windzie sprawdzalem i tak nie ma, czyli pewno wina csa. Moja mycha Razer Copperhead.
pzdr
Ostatnio zmieniony przez Trel Wto 20 Mar, 2007 20:03, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 23:43
@siatek mylisz pojęcia. Trelowi chodzi o to, że jak wciśnie niemal jednocześnie ppm i lpm to strzela tak, ze wyglada jak by walil bez zooma...
@trel - nie wiem dlaczego tak masz, natomiast wiem ze jak pojdziesz z tym na boarda to NIC sie nie dowiesz... Ewentualnie paru kretynow napisze zebys wywalil ClientRegistry.blob
Proboj ustawien i komend od crosshairow... w ostatecznosci idz na boarda...
wiem ze jak pojdziesz z tym na boarda to NIC sie nie dowiesz...
nawet w ostatecznosci tam nie pojde ;d
ale to jest bardzo wnerwiajace jak np. strzelam z m4 i niechcacy nacisne ppm to tlumik sie zaklada i sciaga. W akcji jeszcze... ;\ to samo w awm. reinstal nie pomogl. Formata zamierzam zrobic niedlugo ale mam dziwne przeczucie ze nie pomoze...
wlasnie ze gram bez sterow ;p mouse4 i mouse5 mam domyslnie dalej i wstecz - tak jak chcialem wiec sterow po formacie juz nie instalowalem... A moze to przez to ? sprawdze i napisze