siedzie sobie i czytam artykul na onecie o swiatlach mijania ze niby nasz prezydento-premier podpisal ustawe ze trzeba jezdzic caly rok (tak apropo) ogladam strone i nagle patrze... a na reku prezydenta jest zegarek... tylko jak? normlanie trzeba miec krzywe rece zeby nosic tak zegarek hahah
ale wy jestescie zawzieci, mamy takiego (Premiera, Prezydenta, niepotrzebne skreslic) jakiego narod wybral. A noszenie zegarka to kwestia gustu (Gsutibus non disputandum) , ale widze ze pelna jolera u niego , ja nie nosze zegarka, jakos sie odzwyczailem . D
Ostatnio zmieniony przez Uczulony` Śro 28 Mar, 2007 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 28 Mar, 2007 19:08
co do naszego prezydenta i jego klona to tyle można powiedzieć i w zupełnosci wystarzczy, a da sie zrozumieć w każdym kraju : cyt. "hHAhahHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...(w tym momęcie robisz pod siebie)...Hahahhahhahaooohohohohohohohohohohohohohohoohohoh...(teraz trochę łez) IIIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH(no i w końcu jak to się mówi "pękasz ze śmiechu" BoOoOoOm)"
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana