Klan: botland
Wysłany: Śro 20 Gru, 2006 23:51
w trupi celuje tam gdzie wszyscy wala, ale skad wie ze trzeba stanac pod katem bo akurat strzelajac tam trafi?
namierza bbl
namierza wisnie
namierza tego 3ciego
imho wh/esp
jak ktos ma watpliwosci to niech obejrzy na rentgenie...
w trupi celuje tam gdzie wszyscy wala, ale skad wie ze trzeba stanac pod katem bo akurat strzelajac tam trafi?
namierza bbl
namierza wisnie
namierza tego 3ciego
imho wh/esp
jak ktos ma watpliwosci to niech obejrzy na rentgenie...
-w trupie akcja mozna sie przyczepic ale co z tego ze w ta sciane szczelal tam kazdy szczela a ze mial celownik na prosto i ze tam chodzili po drugiej stronie ct nie jego wina prawda
-na b slyszal bbl jak idze przed brama
- slyszal kolesia jak wchodzil na gore bo troszke bylo slychac footsteps
- jakby mial wh/esp namiezyl my kizie wychodzacego z trupa a go jednak nie widział
Klan: botland
Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 15:44
Cashreen napisał/a:
-w trupie akcja mozna sie przyczepic ale co z tego ze w ta sciane szczelal tam kazdy szczela a ze mial celownik na prosto i ze tam chodzili po drugiej stronie ct nie jego wina prawda
no zobacz jak on sie przestawia i celuje akurat tam, gdzie jest ktos... a poza tym, moze i bylo ich slychac, tylko dlaczego siedzac za skrzynia caly czas ma nacelowane na typow?
imho to on nie jest czysty, ale za malo na bana...
dlatego napisałem "niestety pro akcji nie udało sie nagrać...". qBert - grałeś wtedy na d2, przeszedlem na speca po demko, pozniej do terro - napisalem na czacie cos o czicie i koleś sie zmył ok 22.30.
Sam jestem niezadowolony z tego demka, ale kto gral to widzial...
taaaaaa pewnie miał słuchawki za 462342546523784246234623, 98zł hahahahaha
jakimś dziwnym trafem zawsze dobrze wiedział gdzie kto jest
czit, podziękujemy
:O wyngier czy ty gluchy jestes boże ogarnijcie pff
a co ty nietoperz jesteś? Słuchem lokalizujesz? Ja tak nie umiem i dla mnie koleś jest podejrzany - bo można usłyszeć że ktoś nadbiega z lewej lub prawej ale nie że akurat wyjdzie drzwiami albo dziurą nad skrzynką
edit
tymbardziej że napewno mu strzały, tupanie i hałas nie pomagały w lokalizacji
Ostatnio zmieniony przez WEGier Pią 22 Gru, 2006 11:23, w całości zmieniany 1 raz
a ty co nie ogarniasz d2 i nie wiesz gdzie kolesie moga wyskoczyc tak jestem nietoperzem i lokalizuje ze sluchu bo tak powinno sie grac to ze ich namierza moze byc wielo znaczne moze tam akurat skierowal bron ja tak czesto robie ze jak wystkocze za skrzynki to mam bron juz skierowana na brame a kolesia z goru w okienku bylo slychac