Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 11:00
I jeszcze pytanie : Czy jakbyśmy wywalili kilka map z MC to zwiększyłaby się powtarzalność map możliwych do grania? Bo wydaje mi się, że jak wywalimy te najmniej popularne, to trafić np. na azteca (nawet jakby częstotliwość była 10) będzie łatwiej. Czy dobrze skapowałem?
I jeszcze pytanie : Czy jakbyśmy wywalili kilka map z MC to zwiększyłaby się powtarzalność map możliwych do grania? Bo wydaje mi się, że jak wywalimy te najmniej popularne, to trafić np. na azteca (nawet jakby częstotliwość była 10) będzie łatwiej. Czy dobrze skapowałem?
chyba nie. i tak i tak maztec moze byc co 10 mapa... bedzie tak samo
Klan: botland
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 11:58
po co ta ankieta?
Dopiero co było głosowanie jedno. A teraz dałeś do wyboru 7 i 8. Ja chcę 6 tak jak jest! I jak mam zagłosować? Tylko nie mówcie mi żebym w takim razie na nic nie głosował. Większość ludzi i tak coś wciśnie... Jakbyś dał głosowanie 23 i 24 to też by głosowali...
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007 12:08
w sumie tez nie wiem o co co tak cisniecie z tymi mapami. jak dla mnie mogloby nie byc zadnych dustow, aztekow czy infernow tylko office assaulty albo survivory. w tej sprawie im wiecej tym lepiej moze kiedys trafie na assaulta.
Cytat:
Jakbyś dał głosowanie 23 i 24 to też by głosowali...
pewnie ze by glosowali bo lepsze te 23 niz zalosne 6!
albo nie wywalmy wszystkie mapy zostawmy tylko szesc i bedzie p[o sprawie!!