Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 14:53 roX przapraszam bardzo wszystkich ktorych uraziłem
przepraszam was kochani graczze przepraszam qbercika mojego ulubionego adma. proszę was panów administratorów żebym albo został od banowany albo jak będę miał nowe konto żebym nie dostawał odrazu bana za to ze to ,,ja" czy jest to możliwe??
_________________ Play Hard, Go Pro :: Dust2 + Inferno 24/7
domez spokojnie
a tak w ogole to po przypomnieniu tego co domez pokazal to moza by sie zastanowic...
rox chyba musisz przysiegnac ze juz nie bedziesz zlego robil, a jak cos zrobisz to masz perma nie do zdjecia:>
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: botland
Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007 19:07
cashreen dostał szansę, zaprzepaścił ją i jest już osobą skreśloną na bydzi. Natomiast, bbl` dostał szansę i ją wykorzystał... Ja uważam że roX jest jeszcze poprostu młody i głupi... Klnie czasem i sieje wiochę ale widać że nie jest to bardzo złośliwe... Imo ostatnia szansa się należy... A później nieodwołalny, niepodważalny i słuszny dożywotni ban na osobę, amen!