zostałem ukarany banem na 120 minut za nie wiem za to że po prastu admin miał dzień i bez ostrzeżenia. dostałem bana prawdopodobnie od moltiego. to nie fair ludzie przychodzą na serwer sobie pograć i czy sobie pograją zależy cza admin ma dobry humor zróbcie cos proszę!!
_________________ Play Hard, Go Pro :: Dust2 + Inferno 24/7
no OK może se mieć zły dzień mi to tito ale niech nie banuje za nic:( kupiłem se nowego steama chyba już 7 w ciągu półkroku zagrałem na nim 20 minut i kurza twarz!!!! ban no chyba będę płakał:((
_________________ Play Hard, Go Pro :: Dust2 + Inferno 24/7
logi aLL wyjaśnią, o ile komukolwiek się będzie chciało wyciągać w tak bzdurnej sprawie. a Ty rox, ciesz się że grasz, a nie jeszcze przyłazisz i skargi na @ piszesz, za darmo nie dostałeś, a ostrzeżenie też napewno było
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Co to za dyskusje nad banem 2h? Moze jeszcze 5minutowki zaczniecie skarzyc? Zamykam.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.