Procek: CEleron 2.4ghz
Ram: 512
Karta Graficzna: Ge force 5200 fx z 128ram w AGP
Plyta Glw: Jakas intela..
Dysk Twardy: 80gb 7200 rpm
Problem lezy w tym ze w menu w cs wyciagam 200 fpsow++, na serverze jak stoje przy kupowaniu broni to mam 100 fpsow. Natomiast w akcji mi fpsy spadaja do 20 i skacza miedzy 20-60. Mysle ze moj sprzet nie jest az tak zly... zreszta problem pojawia sie tez w innych grach. Np. moj komp spelnia zalecane wymagania gry, mimo to nawet na najnizszych ustawieniach graficznych gra nie chodzi plynnie. Pomocy!
Ta mam wylaczona synch pionowa sterowniki najnowsze jakie moga byc aha i na boardzie juz lokalem te poradniki. Mimo iz wykonywalem te czynnosci zawarte w poradnikach to problem ciagle jest...
zobacz czy przy ostatanium updacie steam nie sciagnal Ci abode flash player aktivex [jakos tak to sie pisze] i wejdz w panel ster. dodaj/usun progr. i usun to. Dodatkowe ~15fps :
minimalizujesz csa -> ctrl+alt+del -> zakladka "procesy" i szukaj : hl.exe i ppm na niego i ustaw mu priorytet WYSOKI.