Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 20:45 Prośba o Odbanowanie
Witam i przepraszam za moje wygłupy na serwerze czy moge prosić o odbanowanie mojego konta steam(dostałem perma zorientowalem sie po 2tyg wiec juz dostalem nauczke) Co prawda spree mnie sprowokowal ale juz będę sie starał nie reagować na zaczepki słowne
plemniki 4 tygodnie za taka wies... myslisz ze mozesz robic co sie sie podoba a pozniej na forum i udajesz aniolka? hah 4 tygodnie mysle ze bedzie dobrze;/ i pozniej za jedna glupia akcje perm
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Co do tego sprowokowania to spytałem sie czy ty i "PLEMNIKI" niezagracie spara, odpowiedziałeś że nie w dosyć wulgarny sposób, wtedy napisałem że jesteście zerami bo wymyślacie historie z kosmosu i uważacie sie za "pro" (hahaha leże) I WTEDY TYPIE ZACZĄŁEŚ DOMNIE STRZELAĆ. Dwie sprawy: do szkoły bo z liczeniem u ciebie słabo i ogólnie sie ogarnij bo żal
domeztoz:
"ja bym sie nie cieszyl z twoich przeprosin... jakos nie budzisz we mnie zaufania... "
po co ci zdejmować bana jeśli z tydzień będziesz grzeczny a potem znowu temat się powtórzy