Wysłany: Wto 13 Lis, 2007 13:39 Rezygnacja z Admina/ Kyryry
Przepraszam wszystkich, ale nie jestem w stanie dłużej sprawować funkcji Admina na Bydzi.
Osoby, które często grają na serwerze z pewnością zauważyły moją nieobecność od pewnego czasu. Spowodowane jest to tym, że od września przeprowadziłem się do Wrocławia.
Myślałem że dam radę pogodzić sprawowanie funkcji admina z nowymi obowiązkami, ale nie jest to takie proste. Do tego mam słabe łącze i gra nie sprawia mi już takiej satysfakcji jak dawniej (kto gra na lagach ten zrozumie).
Nie będę trzymał się funkcji, której nie mogę sprawować ( ja nie z pis ).
Wziąwszy pod uwagą powyższe argumenty składam dymisję z funkcji Admina.
Na forum będę stale zaglądał (za bardzo się do wszystkich przyzwyczaiłem )
Natomiast do gry wrócę, jak tylko rozwiążę problemy z łączem (Kyryry jeszcze nieraz wam hedzika sprzeda ) .
Do zobaczenia i pozdrawiam Kyryry
szkoda
i kogo ja teraz będę molestował na admin czacie? aaa już wiem - będę cię molestował i podrywał na ogólnym, może się ktoś dołączy i będzie grupen molesten
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 13 Lis, 2007 15:22
Gj kyryry cu soon. pcpk a nie admini to co? Nie elita tylko scirwo?
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Wto 13 Lis, 2007 15:22, w całości zmieniany 1 raz