spree wyluzuj z tymi przeklenstwami do mnie bo ja sobie czegos takiego nie zycze. Ja do ciebie nic nie pisalem ani nic niemam a ty mi jedziesz z tekstami. Nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz bo pamietaj ze jestes adminem na bydzi i ze masz dawac przyklad innym.
o lol buahahahahha nice gatsy spree za adm na bydzi nawet nie wiedziałem a tak btw to nie wiem czy wy macie jakieś kompleksy czu coś żeby sie tak kłucić za firewallem dorośnijcie
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 20:39
kolejny beznadziejny topic... i teraz kazdy plemnik sobie zalozy po jednym bedznadziejnym temacie i sie pozegnamy [I hope] weez niech to ktos zamknie albo cos... no taki txt to mogl do spree wyslac na pw albo przez gadu... ale nie. musial robic nowy [V.I.T] very important topic... na pokaz.... NA POKAZ... bi szejm
btw slyszalem ze kasza jest w rozsypce, bury nabral kolorow a guma troche stwardnial
nie przepraszać ale jak mówi stare przysłowie nie znizaj sie do pozimu rozmówcy bo pokona Cie doświadczeniem a poza tym takie sprawy to na gg a tak na prawde to tylko w realu sie rozwiązuje no ale oka Twój wybór szkoda że robisz z siebie pośmiewisko
btw
jakieś dowody
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać