dosłownie 10 minut temu zostałem wywalony z serwera nick FAK|sanguardt_t i dostałem oczywiście bana ale nie wiem za co i od kogo. do tego inteligentny admin dodał dopisek
"Kicked by Console: Banned: twoja japa
Kicked :Banned: twoja japa"
do tego rozmowa która admin mógł się sugerować
*DEAD* CpU100 : ale czit
*DEAD* FAK|sanguardt_t : mhmhm
*DEAD* CpU100 : a vo to bylo?
*DEAD* FAK|sanguardt_t : ahaha
i to tyle. nie żebym był jakiś złośliwy ale admin zachował się żałośnie. moje steam id - STEAM_0:0:11340254
Klan: botland
Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 23:27
Nie chodzi o to. Myślałem że po przyczynie się domyślisz... No przeceniłem Cię może...
Grałem pod fejkiem. Po tym jak nie poszedłeś do paki (tak, tak wiem, awp a tam 2312323 tero - to jest FFA a nie CW. Tutaj nikt nie ma ochoty przez minutę gapić się jak ktoś idzie do paczki stópkami...) napisałem. "O. Olejny cpl pro 2087" Coś w ten deseń. Po czym napisałeś ssiij. Tak to do swoich kolegów możesz mówić... Ban 120 min dostałeś. Ciesz się że nie jestem jak inni admini.
EDIT: Zapomniałem dodać że po tym co napisałeś zresetowało mi kompa, więc bana dostałeś parę minut po tym zajściu...
siemanara.