witam szanowne grono
nie pisze prosby o admina nie jest mi potrzebny ale bardzo free slota potrzebuje wrecz pragne dosc mam czekania 15 min zeby dostac sie na serwer .Gram na bVdzi juz dosc dluuugi czas (tyle co moras spalony i takie tam) banow kickow nie dostaje spokojny miły uprzejmy i wogole kultura przede wszystkim lecz o znacznym high skiilu
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007 14:49
najlepiej dajcie slota dla wszystkich i bedzie to samo... czekanie
nie powinienes narzekac bo teraz zaczela sie szkola i slota powinno byc sporo... ostatnio nawet server byl pusty jak wlazlem w nocy... tylko jakas lamka GRANIT (czy jakos tak)
sie przyblakal...
ja tam nie narekam, ustawiam zeby mnie polaczylo jak bedzie wolny slot i ide sobie w tym czasie cos do picia wziac, zjedzenie albo gdzies indziej na krotki czas, przychodze i jestem bez problemow, nerwow i innych a to wszystko dziala dlatego ze b1 nie ma slota na kazdego gracza i to mi sie podoba
Klan: botland
Wysłany: Sob 08 Wrz, 2007 16:07
No niestety, nie ma szans... Nawet zasłużeni gracze, byli admini, którzy grają tutaj dłużej niż ty wiesz o istnieniu bydzi nie mają slotów. Tak więc spoko że próbowałeś ale nic z tego raczej nie będzie...