chcialbym zglosic skarge na poteca, poniewaz dostalem steambana za darmo. ogladalem te wszystkie demka ktore zamiescil i nie wiem gdzie on widzi tam jak jakies mam hs przez sciany jak ani jednego nie ma. a opis ze najpierw gra jak lama a potem przeplyw skilla i hs przez sciane zupelnie wymyslone przez w/w osobe. kazdemu raz idzie lepiej raz gorzej raz nie moze przez kilka rund kogos zabic a potem nagle zuci sie na niego kilku pokolei ktorzy maja malo hp i rozbije np 4 maja 100hp a oni po 20/40 i zaraz ze czituje... to jest troche takie dziwne, bo kazdy z was raz gra dobre raz slabiej. nie jeden z was napewno dostal hs od jakiejs lamy bo sie komus akurat przyfarcilo...
poprostu wg mnie nieslusznie dostalem bana bo nie mam zadnych czitow i to ze akurat przez chwile mi lepiej poszlo i rozwalilem 2 czy 3 w jednej rundzie to zaraz ze wielki czit jestem. gram w ta gre tyle ile gram i gram tylko dla zabawy i dla rozerwania sie, a teraz musze przez tego goscia jechac do mediamarktu i kupic nowa gre bo nie moge sie polaczyc nigdzie.
dalej co do tych demek to na jednym na duscie widac jak biegne na dol i patrze sie na dluga i moze sie niektorzy zdziwia czemu tam stoje odpowiedz jest prosta przyjrzyjcie sie ze ktos tam latarke zapalil chwile pozniej jak podbieglem to chyba bylo oczywiste ze tam ktos jest? a malo tego ja go tam nie zabilem
Sciagam bana, bo to co zostalo przedstawione na demach nie jest wystarczajace.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.