ostatnio nie da sie grac na b1 .... nie wiem od czego to zależy i czym jest to spowodowane ale na innych serwerach 0 chocke 0 loss a tu w akcjach podchodzi do 100, jakiś czas temu było wszystko w porządku. Wczoraj wszedłem późnym wieczorem na serwerek i oprócz mnie ktoś jeszcze narzekał ... zróbcie coś z tym bo sie grac nie da a widać nie jestem sam :|
Dokladnie grac sie nie da kombinowalem z rate itd. i nic na innych serwach miodzio .Widocznie slaba jakosc lacza wychodzi i jak mowi staropolskie przyslowie darowanemu koniowi .... Dodam ze lacze mam dobrej jakosci 1Mb
tutaj sie pisze... ja ostatnio mam pingi do 200 ale choke raczej w normie...3-5
domez mi nie chodzi o lagi ... bo pingi mam niskie .... choke skacze do 100 a to co innego niz lagoza.....
moze tukaczev cos z ustawieniami pogrzebal ... bo wczesneij bylo gicio .... pingi nie skacza loss tez nie ... wydaje mi sie ze to wina ustawien serwa a nie lącza ....
Mozliwe, moglbym popracowac nad tym, ale potrzebowalbym kogos kto czesto ma te skoki 'choke'.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.