dzieki babcia za bana ; - ) zapewne za to ze napisalem do typa "idiota" , a za co ? za to ze specjalnie mnie blokowal zeby miec bron na aztecu przy moscie , plebsem nazwalem theodora czy jak on tam ma za to ze uzywa skryptu pod scrollem i ma raty po 30 i oczywiscie interp ffa boy co za tym idzie , nie da sie go trafic bo teleporty po 2metry ; - )
a no i jeszcze to , to bylo pod wplywem impulsu ze myszka mi sie ostatnio jakims trafem zacina i przy strzelaniu nagle stop i dead , moze to nie jest jakies wytlumaczenie ale zawsze jakis powod. Jesli za to mam miec na tyle bana to okej , przezyje bez bydzi 1 [PL] ; - )
jest jeszcze ostrzeżenie, slay, kick, ban na 5min itd ... a tak od razu 2tyg ... ja bym dał kicka ... ale w sumie lonek wiesz jakie są tu "sztywne" zasady, i że nie można wyzywać ... szybko minie, zobaczysz
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...