Klan: Klaco?
Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 16:33
no ok ! ale ile razy mam klikac prawy przycisk myszy - otworz w nowej karcie jak bylby przycisk jeden i po problemie? A jak mam do klikniecia ze 10 razy albo wiecej
Chyba niektorzy zauwazyli wydajnosc naszego hostingu, chcecie nas bardziej pograzyc? Pozatym ogarnij np. 50 okien/zakladek z tematami, szczescia, nie widze sensu to raz, dwa forum bedzie jeszcze gorzej chodzic.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Chyba niektorzy zauwazyli wydajnosc naszego hostingu, chcecie nas bardziej pograzyc? Pozatym ogarnij np. 50 okien/zakladek z tematami, szczescia, nie widze sensu to raz, dwa forum bedzie jeszcze gorzej chodzic.
a trzy, że Wam nic sie nie chce zrobic w kierunku polepszenia dzialania forum. Rosomak chyba chcial wam za free dac na jakis czas hosting a Wy co? Chociaz sprobowac mogliscie, sprawdzic jak dziala (kopia bazy + wrzucenie skryptu? Pare minut, ludzie...).
Radze czytac wyraznie, szczegolnie slowo 1 MIESIAC, a administracja to nasza prywatna sprawa, to ze nie wybralismy oferty od Rosomaka, to nie znaczy ze nie planujemy czegos w forach prywatnych.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Radze czytac wyraznie, szczegolnie slowo 1 MIESIAC, a administracja to nasza prywatna sprawa, to ze nie wybralismy oferty od Rosomaka, to nie znaczy ze nie planujemy czegos w forach prywatnych.
Na chwile obecna moge zasponsorowac pol roku co nie oznacza ze i rok by nie dalo rady - tylko checi ,a z tego co pamietam to pisalem Teczce na gg ze zasponsoruje ale Panowie jak widac maja lepszy pomysl wiec poczekamy zobaczymy
Ostatnio zmieniony przez ROSOMAK Czw 09 Sie, 2007 20:50, w całości zmieniany 2 razy