Admin czat dziala na takiej samej zasadzie jak Team Speak, jeśli sam grasz na TSie i przeklinasz z innym uzytkownikiem bydzi to mamy Ci dac za to bana?, przeciez uzywasz tego w gronie osob z ktorymi sie znasz i wiesz ze nie sa to byle dzieciaki ktore po wyjsciu z servera podejda do mamy i powiedza "Mama kur$%$# ale ten internet jest zaje%%$#"
Ostatnio zmieniony przez Anvi Czw 27 Wrz, 2007 08:44, w całości zmieniany 1 raz
Admin czat dziala na takiej samej zasadzie jak Team Speak, jeśli sam grasz na TSie i przeklinasz z innym uzytkownikiem bydzi to mamy Ci dac za to bana?, przeciez uzywasz tego w gronie osob z ktorymi sie znasz i wiesz ze nie sa to byle dzieciaki ktore po wyjsciu z servera podejda do mamy i powiedza "Mama kur$%$# ale ten internet jest zaje%%$#"
Dokładnie. Jeżeli już, to robimy to w zamkniętym gronie, i nikt poza nami tego nie widzi, więc Na ogólnym nikt nie przeklina i nie daje złego przykładu, więc nie wiem o co to HALO Tobie nigdy się nie zdarzyło przekląć ts, vent itd grając na bydzi Zasady obowiązują na serwie podczas gry, a co do @czatu, niestety, to co tam się dzieje, to "nie Twoja brożka". To tyle z mojej strony.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
bo admini to sprosni ludzie, tylko udaja normalnych , a wulgaryzmy to akurat najmniejesze przestepstwa jakie tam sie odbywaja
Amen! Admin czat dziala na zasadzie podobnej do konferencji (powiedzmy ze friends tylko bardziej rozbudowne) i dziala w gronie zamknietym, do ktorego maja dostep tylko admini. Kazdy tam kazdego zna i kazdy zna granice, to ze ktos przeklnie to niestety wsrod adminow sie zdarza... Mam nadzieje ze sprawa zostala wyjasniona wiec zamykam.