Składam propozycję. Mianowicie:
wchodzi taki mantis na bydzie 1 te pe z nickiem mantis-b0cisz?
dostaje z miejsca kicka, BO:
1. gra nie od dziś
2. nieraz przeginał
3. zna idealnie zasady naszego serva.
po kicku wchodzi znowu, OCZYWIŚCIE na tym samym nicku no bo jak
dostaje drugiego kicka ...
wchodzi trzeci raz i co
banik na 5min, tak wiecie, na ogarnięcie się, na przemyślenie "co zrobiłem źle" lub coś w tym stylu ...
A tu nagle, wpada na forum, pisze skarge , no bo jak, ktos śmiał wyrzucic z serva wielkiego małego mantisa jakim prawem ZA CO Pisze skarge pod tytułem Admin to (cenzura) a w skardze co drugi wyraz to cenzura, tak się roiło od tych cenzur, że nawet się nie połapałem o co mu dokładnie chodziło ...
Sytuacja się powtórzyła, bo ten człowiek miał już K@R3 za swoje zachowanie ...
Dlatego WNOSZĘ O PERMA dla tego typka. Nie ma tu miejsca na takich pseudo cwaniaków za firewallem.
~siemanara
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Hahahha, domez zabiles mnie teraz. Dostal 5 minut i przylecial na forum i nikogo nie obrazil w tamtym topic'ku? Byc moze nie zdazyles nic zobaczyc, przedewszystkim wszystkich ***CENZURA***, ja ten topic mam do wgladu, jutro przejrze logi, jakoze nowik jest na chorobowym, musze zalatwic wiekszosc sam...
Tak BTW. "mantis-b0cisz?" Dla mnie jest pytaniem do gracza, a admin nie jest od domyslow, jak widzi jakiekolwiek wcinki o botach od razu lecisz, postapil bym prawie identycznie...
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
A już miał na pieńku. I jeszcze bluzgi w skardze. Śmiech na sali. Ogarnijcie się ludzie, w jakim wy świecie żyjecie? Mieszanie kogoś z błotem do niczego was nie doprowadzi.