mój problem polega na tym że moja kochana neo przestaję się łączyc z netem tzn. autoconect pokazuje że jestem połączony ale niemoge połączyć się z netem nie działa żaden komunikator, net pojawia sie dopiero jak zerwe i połacza się znowy, przeskanowałem kompa na wszyskie możliwe sposoby, ba nawet zrobiłem przez wszystkich polecany format c i nic, oczywiście zasilanie usb tez mam zrobione w menadżerze urządzeń, tp twierdzi że to nie ich wina mówia tylko że cos na łączach grzebią, pomocy
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez BABCIA Pon 24 Wrz, 2007 12:55, w całości zmieniany 1 raz
ja mam z netią problemy co chwila mi rozłączało na autokonekcie cały tydzień to trwało od dziś jak widzę mam spokój
acha i to nie wina netti tylko TPSA...
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
ja mam z netią problemy co chwila mi rozłączało na autokonekcie cały tydzień to trwało od dziś jak widzę mam spokój
acha i to nie wina netti tylko TPSA...
ja wlasnie planuje sie na netie przerzucic bo z neo mam szopki
to i z netią będziesz miał... Ja to czekam na koniec neo i chello zakładam... Wreszcie u mnie zakładają
ja sie na chello nigdy nie doczekam, mieszkam na takim zadupiu ze glowa mala.
Zreszta technicy z tepsy powiedzieli ze cudem neo dziala .
Jak wroce na studia to tam juz cos lepszego czeka (6mb)
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 18:52
Moras napisał/a:
ja wlasnie planuje sie na netie przerzucic bo z neo mam szopki
oj będziesz długo czekał znajomy przed wakacjami podpisał umowę z netią i do dziś czeka na paczkę od nich z czymś tam, dzwonił parę razy raz mówili że wyślą jak będą mieć modemy później że paczka jest w drodze kurierem, po tygodniu że "wysłali ale musi poczekać do wtorku(5dni) bo paczka jest jeszcze u nich " a ostatnio że pomylili adres i tak czekał ponad 3 miesiące i zdecydował się na neostrade
ja mam zwykle neo a nie tak jak baba "cos tam" i nie mam problemow , tez mi sie niedlugo konczy umowa i mysle na co sie przezucic ... jakies propozycje ?
tak ale poco mam instalować cały badziew z płyty wystarczą same stery
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień