Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 16:17 Skarga na admina Irys
chciałem powiedzieć że pomimo moich próśb admin obrażał mnie nagminnie używał zwotu stara torba prosze o wyciągniecie logów mapa de_train koło godziny 13 i adekwatne ukaranie admina. Fuknkcja jaką sprawuje zobowiązuje go do tego aby świecił przykładem
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Ostatnio zmieniony przez BABCIA Sob 01 Gru, 2007 16:19, w całości zmieniany 2 razy
uważam że jeżeli bym do matki powiedział ty stara torbo to bym dostał w papę do starszych ludzi trzeba mieć szacunek a ty jako osoba młodsza ośmieszyłeś mnie przed młodszymi graczami np Trel. domagam się kary zabrania mu flagi ban i kick
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
A ja dokładam sie do skargi. Admin o ksywie Irys, który ma flagi już bardzo długo (co by świadczyło o tym, że umie ich używać) popisuje się swoją władzą!!!!! Specjalnie zeslapował mnie tak, że wystrzeliłem w powietrze i spadając się zabiłem bo miałem mało hAPE! Ukarać go!