Wysłany: Pią 21 Gru, 2007 11:34 Slay za każde TA?
Dziś grałem sobie około 10:00-11:00 na serwerze i bardzo mnie zdziwiła jedna zmiana. Mianowicie chodzi o slaye za każde TA. Przypadkowo kogoś postrzeliłem i slay To tak ma być?
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
podbijam to co napisał Bos, przed chwilą po 30sec od rozpoczęcia rundy przez przypadek strzeliłem w kolege z teamu i dostałem slay'a, czy zostały wprowadzone jakieś zmiany ?
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
spokojnie ludziska ostatnio troszkę zmienialiśmy parę rzeczy na serwie i niestety Tecka to leniwe bydle nie chcę pracować 25 godz na dobę
Teczka na spokojnie wszystko poprawi, pare rzeczy mogł przeoczyć więc zgłaszajcie błędy jak coś
Na ta chwile nie bedzie kar za TA na poczatku rundy, bo to popsulem probojac naprawic :>
(Poprawiono czesciowo)
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.