sorry ale nie mogłem się powstrzymać od komentarza, CZEGOŚ TAK PIĘKNEGO W ŻYCIU NIE SŁYSZAŁEM, aż normalnie mnie przeszedł dreszcz. Po prostu cudny głos ... i jeszcze do tego ten człowiek ma coś w sobie co wzrusza - idealne połączenie. Chyba muszę ten program gdzieś poszukać i obserwować.
Zobaczcie... czasem się jednak cuda zdarzają
Kod:
Nie sądzę, żeby spodziewali się po mnie czegoś dobrego. Jestem za niski i za gruby. Miałem wtedy na sobie tani garnitur z Tesco i głupią fryzurę. Fryzjer, który mnie strzygł tuż przed występem, pomylił ostrza, więc wyglądałem trochę łyso - opowiadał po programie Potts, którego cytuje portal icwales.co.uk. - Ale kiedy śpiewałem, patrzyłem się na sędziów i zauważyłem, że Cowellowi opadła szczęka. Wiedziałem już, że będzie dobrze - dodał.
Ostatnio zmieniony przez WEGier Czw 14 Cze, 2007 13:42, w całości zmieniany 1 raz
sorry ale nie mogłem się powstrzymać od komentarza, CZEGOŚ TAK PIĘKNEGO W ŻYCIU NIE SŁYSZAŁEM, aż normalnie mnie przeszedł dreszcz. Po prostu cudny głos ... i jeszcze do tego ten człowiek ma coś w sobie co wzrusza - idealne połączenie. Chyba muszę ten program gdzieś poszukać i obserwować.
Zobaczcie... czasem się jednak cuda zdarzają
Kod:
Nie sądzę, żeby spodziewali się po mnie czegoś dobrego. Jestem za niski i za gruby. Miałem wtedy na sobie tani garnitur z Tesco i głupią fryzurę. Fryzjer, który mnie strzygł tuż przed występem, pomylił ostrza, więc wyglądałem trochę łyso - opowiadał po programie Potts, którego cytuje portal icwales.co.uk. - Ale kiedy śpiewałem, patrzyłem się na sędziów i zauważyłem, że Cowellowi opadła szczęka. Wiedziałem już, że będzie dobrze - dodał.
PANOWIE!! To jest jakaś masakra! Każdemu kto to będzie oglądać radzę najpierw przeczytać artykuł Czegoś takiego dawno nie widziałem. Powiem wam że po przeczytaniu tej historii i obejrzeniu łzy cisnęły się same do oczu! Jeśli to nie jest ustawiane (wiadomo jaka jest telewizja...) to czegoś takiego chyba nigdy nie widziałem! Life is great
Oficjalnie pozwalam OTować jeśli tylko ktoś chce napisać coś mądrego na ten temat. Natomiast kretyńskie komentarze nagrodzę DWOMA
Talent! poprostu super glos! switny gosc! skoro jury zaniemowilo, a publicznosc zaprezentowala oklaski na stojaco to cos znaczy!! switny koles... to sie nazywa obrot spraw o 180°, teraz tylko kariera gj!
normalnie koles jest debesciak, przypomnialo mi sie jak kiedys ogladalem filmik jak jakas dziewczynka w wieku 7-8lat tez spiewala lepiej niz wiekszosc zawodowych piosenkarzy, az lezka w oku sie zakrecila, ma powalajace spojzenie
MODEK > załóż proszę osobne temat i przeklej nasze wypowiedzi bo to jest warte śledzenia. Może ktoś coś jeszcze kiedyś dorzuci na temat > moze nastepny odcinek?
ide posluchac raz jeszcze
PS bardziej mnie rusza jego głos niż Pavarottiego i Bocelliego i jeszcze do tego ten jego wyraz twarzy. powalające
edit
właśnie pokazałem mojej przyszłej i się kobicina popłakała .... nieźle
Ostatnio zmieniony przez WEGier Czw 14 Cze, 2007 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Czw 14 Cze, 2007 21:58
No dobra. Teraz mogę się przyznać. Słuchałem tego 4 razy pod rząd, a piąty raz jak pokazałem pracownikom. Wszyscy byli w szoku. Może za jakiś czas (rok może dwa) wrócimy do tego tematu, ale będzie już 4 tenorów-mistrzów a nie 3 (Carreras, Domingo i Pavarotti)