Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 04:02 Nie da sie podlozyc bomby gdy w ct nie ma min 4 osob
Nie da sie podlozyc bomby gdy w ct nie ma min 4 osob. Jak dla mnie totalna glupota. Gramy sobie poznym wieczorem 3 na 3 fajna ekipa a tu nagle wpadam na bs i .....
trzeba szukac skampionych i uciekajacych CT bo inaczej nie da sie wygrac.
Jak by nie patrzec lamie to zasady serwera i gry: "Najważniejszym priorytetem gry jest dążenie do realizacji celu mapy, którymi są; przeszkodzenie w podłożeniu bomby i jej rozbrojenie, podłozenie bomby i jej obrona, ochrona zakładników lub odbice zakładników."
Nie da sie przy tym normalnie grac dlatego prosba o usuniecie tego.
Ostatnio zmieniony przez misio Pią 04 Sty, 2008 04:38, w całości zmieniany 6 razy
Ciekawe, gdy jest mniej niz 4 ct powinno dac sie podlozyc tylko na 1 BSie, gdy nie ma CT nie powinno dac sie podlozyc w ogole...
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 14:41
tukaczev jak mozesz to jakos ogarnij to i jezeli da rade cos takiego zrobic to gdy jest mniej lub rowno 4 CT to zeby sie jakies info pokazywalo wtedy ze "GRAMY TYLKO JEDEN BS A" (lub B) czy cus w tym stylu zeby ludziska weidzieli bo ogolnie to plugin jest dobry tylko ma troche niedociagniec.