1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
1. Oczywiście stosuje się do zasad i nie pamiętam sytuacji odbiegającej od normy.
2. Motywację mam duża, chociażby dlatego że naprawdę dużo gram.
3. Hymn… raczej nie robię błędów, chociaż zdążają się b. rzadkie wyjątki.
4. Tak jak w życiu prywatnym tak i w grze zachowuje się kulturalnie, nie nagannie, nie klnę, nie obrażam, nie patrzę na nikogo „z góry”. Jestem uczciwym, nie staram się nikogo ośmieszyć albo sprowokować do czegoś. W razie problemów staram się załagodzić konflikt bądź pomóc jeżeli sytuacja tego wymaga.
5.
- Imię: Artur
- Nick: (O-o)`Just kill me.
- Klan: nie posiadam
- E-Mail: adax00@tlen.pl
- Gadu-Gadu: 7488835
Tlen: adax00@tlen.pl
- Steam ID: STEAM_0:0:9750085
- Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina: Razem z moim odkryciem cs-a miałem mało znaczące prawa do pewnego serwera non-steam. Aktualnie nie posiadam nigdzie.
Motywacja:
Hey, motywuje mnie dużo różnych spraw, chciałbym i wiem, że podołam funkcji administratora na serwerze. Mam łagodny charakter, nie kłótliwy, wole coś przemilczeć niż brnąć w głupi temat. Znam na wylot zasady serwera, których poczyści staram się wymagać od innych, może nie powinienem, ale staram się upominać na przykład o zasadzi kultury bądź przepisowego nicku. Gram długo na serwerze, nie chcę obrażać innych graczy, którzy grają dłużej, ale doświadczenie które wyniosłem z bycia tutaj wystarczy mi do podjęcia tego stanowiska Właściwie nie gram na innych serwerach, no z wyjątkiem jednego z aim_”map”, ale tylko w czasie kiedy czekam na slota ^^. Często spotykałem się z chamstwem i uczuciem bezkarności u „przelotnych” graczy bydzi w czasie kiedy akurat nikogo z aminów nie ma. Często również zwracano mi uwagę w stylu „nic mi nie możesz zrobić, wiec milcz” (dość łagodnie to napisałem) przy upominaniu o zachowanie kultury, mnie to oczywiście nie wzrusza, bo wiem że i tak kiedyś wpadnie. Oczywiście jak każdy, mam złe dni, Ci co mnie znają lepiej, wiedzą o tym, chociaż nie pokazuje tego na zewnątrz i nie wyładowuje złości na kimś innym.
Hymmmm.. myślę, że Ci co grają na bydzi kojarzą mnie, na servie jestem właściwie od dość dawna , nie pamiętam kiedy dokładnie wcześniej próbowałem grać na innych serwerach, ale zachowanie niektórych graczy i co najważniejsze brak dyscypliny, jaka panuje tutaj, zniechęciła mnie (trochę nie na temat^^). Nie wiem co jeszcze mógłbym tutaj napisać Ci co mnie znają i grają na servie wiedza jaki jestem. Dlatego chciałbym zostać administratorem i dołączyć do grona zaufanych osób o ile w waszej opinie nadaje się.