Tak wiec prosze o odbanowanie mnie poniewaz uwazam iz bana dostalem nie slusznie :-)
Data : 29.07.200
Godzina : 14.14 bodajze nie pamietam ale cos kolo 14
Admini na serverze : Aqq i Melon [nie wiem wsumie dokladnie czy ma admina ] no i mzoe jeszce ktos tylko nie zajarzylem nicka
A teraz opis sytuacji ...
Bylem troche glosny na serverku na mapce de_dust wsumie przezywalem kazdego killa jak to dzieck ow moim wieku hehe nie no joke dawno nie graelm z miesiac bo bylem na wakacjach wiec wiecie Pozatym byl jeden incydent za ktory moglem dostac nagrode[bana], mianowcie Pumcie przeszla z TT do CT i zapytala sie czy komus kupic bron z tego co wiem to zglosielem sie ja i jeszce ktos no i pumcia kupila 1 bron ... ktos mi ja zabral ... 2 znow to samo no i wkoncu 3 bron .. kolejny raz ktos mi zabral ... wiec wychodzac z respa CT powiedzialem dla jaj no moze nie dla jaj ale nie specjalnie tylko tak jakos " Jakie ***cenzura*** " czy cos w tym stylu [Teraz zaluje tego ze to powiedzialem i chcialbym serdecznie przeprosic tamtych graczy] Uwazam iz nieslusznei za ten incydent dostalem Perma kick ... ? za malo ale ban na 15 - 60 minut bylby prawidlowy ... znam sie troche na adminowaniu ale to juz inna bajjka. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojek prośby .. chcialbym jeszce tylko dodac ze gram na servie nie od wczoraj lecz juz bedzie troche czaaaasuuu... Pozdrawiam p0ndek^^ :-)
p.S Pisze sie prośba a nie proźba ... zmiencie to bo az w oczy razi ...
Dobrze gada wodki mu dac.
A wlasnie ze sluchnie dostales bana. Plus w tym wszystkim ze zalujesz
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
nie bede tolerował obrażania innych graczy w tym mnie tylko dlatego że została zabrana broń do której każdy miał prawo, Puma zapytała czy KTOŚ chce bron dużo osób chciało, wziął ten kto był szybszy i wszystko po co było się wychylać ?
tak samo do poprawiania mnie i mojej pisowni jest ci jeszcze wysoce daleko.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Bez kitu Aqq ty wyzej srosz niz dupa mosz bych ci tak po slonku pedziol ... wystarczylo mi powiedziec ze ban na tydzien i nawet bym sie nei fatygowal tutaj nic pisac o.O
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 31 Lip, 2008 11:11
pondek napisał/a:
Bez kitu Aqq ty wyzej srosz niz dupa mosz bych ci tak po slonku pedziol ... wystarczylo mi powiedziec ze ban na tydzien i nawet bym sie nei fatygowal tutaj nic pisac o.O
jakbys choc troche pomyslal to bys wiedzial na ile dostales bana... wystarczylo po 1 wejsc w console, po 2 na 4um