Witam, okolo rok temu zostalem zbanowany, nie dokonca wiem za co;p
Chcialbym pograc na bydzi, poniewaz koledzy graja;p
Prosze wiec Administratorow, o odbanowanie mojego konta
Steam ID : STEAM_0:1:14814321
Z gory dziekuje ;D
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 17:11
Kazdemu sie czasem cos wypsnie upsnie, ale rodziny sie nie obraza,takie zachowanie zasługuje na karę bez możliwości odwołania. ZDECYDOWANE NIE
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ludzie tak!!!, teraz wszystkich odbanujcie którzy złożą piękne prośby i ukażą pozerską skruche na teraz!!!
wracają nawet ci ktorzy nigdy nie powinni tutaj wrocic.
przyjdzie i obieca ze sie zmienil i ze nie bedzie robil motłochu na serwerze... ale kogo to obchodzi! jestes taki sam tutaj jak i w zyciu normalnym a te nie uznaje szybkich poprawek w osobowości...
NIE!
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Pią 29 Sie, 2008 17:36, w całości zmieniany 1 raz
Aqq ludzie tacy jak My, na przykład taki Ty albo taki ja, jesteśmy cywilizowani nie zmieniamy sie przez okres jednego roku, moze troche. Zawsze wykazujemy sie opanowaniem i trzeźwo myslimy.
Są tez tacy, którzy jeszcze rok temu nie dorośli do obcowania z normalnymi ludzim. Jednak po całym roku może cos sie zmieniło i taka osoba zaczęła w końcu myślec.
Żeby to był by miesiac albo dwa po banie byłbym na NIE, ale patrzac na okres czasu jestem na tak.
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 18:44
Aqq napisał/a:
Ludzie tak!!!, teraz wszystkich odbanujcie którzy złożą piękne prośby i ukażą pozerską skruche na teraz!!!
przyjdzie i obieca ze sie zmienil i ze nie bedzie robil motłochu na serwerze... ale kogo to obchodzi! jestes taki sam tutaj jak i w zyciu normalnym a te nie uznaje szybkich poprawek w osobowości...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 18:45
adaxdk napisał/a:
Aqq ludzie tacy jak My, na przykład taki Ty albo taki ja, jesteśmy cywilizowani nie zmieniamy sie przez okres jednego roku, moze troche. Zawsze wykazujemy sie opanowaniem i trzeźwo myslimy.
Są tez tacy, którzy jeszcze rok temu nie dorośli do obcowania z normalnymi ludzim. Jednak po całym roku może cos sie zmieniło i taka osoba zaczęła w końcu myślec.
Żeby to był by miesiac albo dwa po banie byłbym na NIE, ale patrzac na okres czasu jestem na tak.
Ale powód człowieku, pooowóóóddd Obraza rodziny,jak tak można? To nie Ameryka tylko Polska, mówi sie tu do siebie czasem "ty głupi chju" a nie "mother fcker" więc NNIIIEEE!!!!
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: botland
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 18:51
Aqq napisał/a:
NIE!
A Ty przepraszam to nigdy z nikim po necie się nie pokłóciłeś? I nigdy nie wjechałeś na nikogo ostro? Rzucisz pierwszy kamień?
@temat - napisane jest w banie że wina była obustronna. Typ się wyczekał rok, widać że mu zależy. Bana dostał za jednorazowy wyskok, a nie jak wielu po miesiącach przepychanek. Poza tym dostał z miejsca perma. Nie grał długo.