Wysłany: Śro 10 Wrz, 2008 18:46 Prośba o odbanowanie
Witam!
Moze na poczatku napisze moj nick ktory kojarzycie (lub nie) z serwera: LioneL M., Michal C.,Mroczny Skill.
Prosze o odbanowanie mnie gdyz dostalem perma za grupe z steamcommunity, niepotrzebnie akceptowalem, nie bede sie tez rozwodzil, moj blad, moja wina, prosze o rozgrzeszenie.
zalezy mi na unbanie gdyz w niedziele gramy z adminami bydzi mecz (serwer niezgody) i chcialem sprawdzic jak gracie a tak serio u nas czasami pusto a u was frekwencja raczej dopisuje dlatego dobrze miec kilka porzadnych serwerow
W przypadku pozytywnego rozpatrzenie mojej prosby podaje swoje sid: STEAM_0:1:2531145
Klan: Klaco?
Wysłany: Śro 10 Wrz, 2008 20:29
otoz to skoro zesmy szefa odbanowali i jego brata blizniaka hesia to morten rowniez zasluguje na wybaczenie .. pozatym wiedzialem ze mi kogos od dawna na serwerze brakuje
Klan: botland
Wysłany: Śro 10 Wrz, 2008 21:45
znam i lubię. Prócz ZiPa, z nim najlepiej się dogadywałem z "kankerów" Nie raz nie dwa graliśmy gdzieś razem. Poza tym skoro zostało wybaczone założycielom grupy, to dlaczego nie wybaczyć człowiekowi który tylko przyjął zapro.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.