Czesc,
Po kilku dniach meczenia sie z problemem postanowilem zwrocic sie tutaj.
A wiec...Nie dziala mi dzwiek w windowsie,poczatkowo myslalem, ze to wina sluchawek, lecz podlaczajac je do mp3, wszystko bylo dobrze. Pozniej podlaczylem glosniki, ktore na 100% byly sprawne. Tez nic nie bylo slychac. Nastepnie przeinstalowalem stery od karty dzwiekowej, co rowniez nie pomoglo. A zatem, na 80% chodzi o wejscie dla kabla sluchawek ze strony jednostki centralnej, jesli tak, to co z tym fantem zrobic? Z gory dzieki za pomoc.
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
a patrzyles czy nigdzie nie masz sciszone na maxa? albo ptaszka przy wycisz?
to że formata nie potrafi zrobić ( ) nie znaczy że jest totalnym idiotą
ja tego nie powiedzialem wiem ze sie czasem zdarza nie zauwazyc takich oczywistych rzeczy, wiec chyba lepiej sprawdzic jeszcze raz niz formatowac od razu I wcale go nie uwazam za idiote! koks to lol
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Czw 18 Wrz, 2008 21:44
nie wiem czy to wazne ale bamc mi kiedys na kabulu powiedzial "uwazam ze mikas to lekki idiota... co o tym myslisz?" szybko zmienilem temat ze brama raszuja a po rundzie wyszedlem z gry i przysiadlem... czy on pytal powaznie? jak myslisz?
dmz jak mu karta dźwiękowa padła, spaliła się itp. to słuchawki na USB nie pomogą.
Ja bym kupił jakaś kartę np jakiegoś Sound Blastera ,najtańsze kupisz za około 20 zł (SOUND BLASTER 128PCI), a jak chcesz wydać więcej kasy i mieć coś lepszego to polecam X-FI MUSIC GOLD(150zł), i nie kupuj żadnych kastratów typu X-FI AUDIO, do 80 zł Sound Blaster Audigy, Audigy 2, Audigy 4.
nie wiem czy to wazne ale bamc mi kiedys na kabulu powiedzial "uwazam ze mikas to lekki idiota... co o tym myslisz?" szybko zmienilem temat ze brama raszuja a po rundzie wyszedlem z gry i przysiadlem... czy on pytal powaznie? jak myslisz?
dmz jak mu karta dźwiękowa padła, spaliła się itp. to słuchawki na USB nie pomogą.
Ja bym kupił jakaś kartę np jakiegoś Sound Blastera ,najtańsze kupisz za około 20 zł (SOUND BLASTER 128PCI), a jak chcesz wydać więcej kasy i mieć coś lepszego to polecam X-FI MUSIC GOLD(150zł), i nie kupuj żadnych kastratów typu X-FI AUDIO, do 80 zł Sound Blaster Audigy, Audigy 2, Audigy 4.
no tak... ale gorzej bedzie, jesli sie po zakupie okaze, ze to nie karta
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.