jak widac pewne osoby nigdy sie nie naucza... odemnie dostajesz 30320 tylko dla tego ze juz wczesniej byly z toba problemy zeby nie tekst "twoj stary" moze mialbys mniej, zalozylem tutaj temat bo mozesz sie odwolywac do zmniejszenia kary jezeli sensowne bedą twoje argumenty podbite dowodami a na razie 30320,
pomimo prowokacji(o ktorych pisal bamc) powinienes jako staly gracz bydzi jak i staly bywalec forum wiedziec co w tej kwestii zrobic... wolales inaczej na wlasna reke to
desperado perm
EDIT:
bamc przesłał rozmowe
Kod:
Desperado_pewnego_razu_w_csie : bound wylacz to
Desperado_pewnego_razu_w_csie : co za lamus
bound to violence : stul pysk
bound to violence : marny jestes
Desperado_pewnego_razu_w_csie : naucz sie grac lamusie
Desperado_pewnego_razu_w_csie : hahahah
Desperado_pewnego_razu_w_csie : co za bot
Desperado_pewnego_razu_w_csie : i **** ci woko
bamc : nie klnij
*DEAD* Desperado_pewnego_razu_w_csie : lamus
*DEAD* bound to violence : twoj stary
*DEAD* bamc : lnk
*DEAD* bamc : cisza
*DEAD* Desperado_pewnego_razu_w_csie : twoja stara ze takiego balwana urodzila
*DEAD* bound to violence : wiesz ze posadzanie o haxy tez jest karalne
*DEAD* bamc : desperado japa
*DEAD* bound to violence : ,- )
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Pią 26 Wrz, 2008 14:00, w całości zmieniany 2 razy
nie powinno byc bana! za samo "twoj stary"! takie moje zdanie! tez bym nie dal sobie dmuchac w kasze
jezeli czytasz to co pisze dlaczego tyle a nie mniej to powinienes się domyslec... inni dostawali to czemu on ma nie dostac ? tym bardziej ze gra tutaj dlugo i powinien rozegrac to inaczej... dla mnie sprawa jasna, ciagle sie urywalo, urywalo ale w koncu sie dostalo
Kod:
co do jego wyzwisk, to troszke wczesniej juz wyzywal(typu:zerowcu,lamusie) i co runde(bo ginal) sapal.Nic sie nie odzywalem, dopoki gleby nie zaliczyl pare razy przez sciane dzieki czemu zaczal wyzywac i posadzac o haxy.Caly czas odpowiadalem "gleba" lub "ciekawe kto glebe gryzie" wkoncu zaczelo mnie to meczyc i odpowiedzialem "twoj stary", fakt ze glupio ale nie umiem milczec jak jakis kretyn mi cisnie.
trzeba bylo zescreenowac i dac na forum, wtedy na pewno odbyłoby sie to jednostronnie...a tak niestety ale musi byc sprawiedliwie, byc moze jeszcze nie do konca pod wzgledem twojej osoby...
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Pią 26 Wrz, 2008 14:10, w całości zmieniany 1 raz
co do jego wyzwisk, to troszke wczesniej juz wyzywal(typu:zerowcu,lamusie) i co runde(bo ginal) sapal.Nic sie nie odzywalem, dopoki gleby nie zaliczyl pare razy przez sciane dzieki czemu zaczal wyzywac i posadzac o haxy.Caly czas odpowiadalem "gleba" lub "ciekawe kto glebe gryzie" wkoncu zaczelo mnie to meczyc i odpowiedzialem "twoj stary", fakt ze glupio ale nie umiem milczec jak jakis kretyn mi cisnie.
jedna roznica Aqq, inni dostawali jak sami cisneli,a mi pocisk robil, posadzal o haxy(tego nie lubie) i prowokowal to jest roznica dosyc znaczaca.
Ostatnio zmieniony przez lnk Pią 26 Wrz, 2008 14:10, w całości zmieniany 2 razy
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 26 Wrz, 2008 14:21
lnk napisał/a:
jedna roznica Aqq, inni dostawali jak sami cisneli,a mi pocisk robil, posadzal o haxy(tego nie lubie) i prowokowal to jest roznica dosyc znaczaca.
Co z tego,że prowokował,zazwyczaj się nie wpinam,ale stosowanie wyzwisk typu Twoj stary oraz wjazd na rodzine powinien byc nagradzany permem. Nie masz przecież 13 lat,jesteś dorosłym mężczyzną a takie odzywki padają zazwyczaj z ust małych gnojków,nie wychowanych ,którzy za nic sobie mają honor swojego "domu". Karygodnym jest według mnie takie zachowanie.
[ Dodano: Pią 26 Wrz, 2008 15:22 ]
ritarded l. napisał/a:
jak dla mnie lnk nie powinien zostac ukarny za to , widac ze zostal sprowokowany i wkurzony przez jakiegos bota
No i? Mógł inaczej go obrazić (jezeli juz sie powstrzymac nie mogl)
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pią 26 Wrz, 2008 14:29, w całości zmieniany 1 raz
y nie mam zwyczaju wyzywac rodzicow kogos ale typ nawijal tyle czasu ze po prostu odruchowo napisalem to, bo tak srednio chcialo mi sie produkowac dla kretyna.
fakt, nie potrzebnie napisalem tak, to byl odruch nad ktorym nawet nie pomyslalem i sie przyznaje.Przyznaje tez ze staralem sie nie cisnac mu(poza standardowymi tekstami, ze glebe gryzie czy marny jest, ale to byla akurat prawda) bo wiedzialem ze jestem pod obserwacja, coz widocznie za dlugo to trwalo.
jezeli ma byc podtrzymana konsekwencja w banowaniu, to po drugim banie juz perma rozdajemy, a ten którym jest?
/dobra moje 3 grosze w tej sprawie:
prowokowany czy tez nie, zna zasady. Tymbardziej jezeli jest @ na serwie, to zajmuje w takiej sprawie stanowisko, w postaci gaga - nawet na zyczenie jezeli ktos niepotrzebnie nas zaczepia. Nie ma sensu sie tutaj nawet rozpisywac na ten temat, bo wszyscy doskonale wiemy kto jest n1 od zaczepek
edit;
tak lonku, Wegier wspomnial, ze zaczales od wjazdu na rodzine - a wiesz ze tego tutaj szczegolnie nie tolerujemy - nawet jezeli to takie modne ostatnio powiedzonko
Ostatnio zmieniony przez Moras Pią 26 Wrz, 2008 14:38, w całości zmieniany 1 raz
Co z tego,że prowokował,zazwyczaj się nie wpinam,ale stosowanie wyzwisk typu Twoj stary oraz wjazd na rodzine powinien byc nagradzany permem. Nie masz przecież 13 lat,jesteś dorosłym mężczyzną a takie odzywki padają zazwyczaj z ust *cenzura*,nie wychowanych ,którzy za nic sobie mają honor swojego "domu". Karygodnym jest według mnie takie zachowanie.
to zalezy bo dla niektorych w tym np. dla mnie odzywka w stylu "Twoj stary" jest jak "chyba ty!" taka odpyskówka na odczep
Cytat:
[ Dodano: Pią 26 Wrz, 2008 15:22 ]
ritarded l. napisał/a:
jak dla mnie lnk nie powinien zostac ukarny za to , widac ze zostal sprowokowany i wkurzony przez jakiegos bota
No i? Mógł inaczej go obrazić (jezeli juz sie powstrzymac nie mogl)
co to za roznica jak go obrazil... kazda akcja pociaga reakcje... obronil sie tak jak umial.
Byłem w tym czasie i dla mnie ewidentnie był lnk prowokowany. Jestem po jego stronie
Ostatnio zmieniony przez bamc Pią 26 Wrz, 2008 14:30, w całości zmieniany 1 raz