_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
zmniejszenie? napewnie NIE nie widzi mi się grac 3 map w kółko d2, inferno, nuke. o NIE!! 6 map mnie denerwuje bym zwięszył do 7 było by lepiej. Pomyśl kiedy ostatnio grałeś vertigo albo survivor nie mówie o militii?
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 17:15
SURVIVOR TO SYF, vertigo mozna pograc, millitie ogolnie mozna grac ale jest masowe wyludnienie. jestesmy skazani na standardy tylko i wylacznie dlatego ze wiekszosc ludzi grajacych na servie KOCHA standardy i jak jest cos innego niz d2,inf,nuke,mill,train,d1,azt to wychodza z servera... wstrzymuje sie od glosu do ankiety ktorej nie ma
zamiast zmniejszać/zwiększać ilość map powinniśmy się lepiej zastanowić nad tym jak zrobić, żeby ludzie grali na różnych mapach.
Na innych serwerach ludzie grają nawet na mapach, które na bydzi był by odrzucone na 200% w pierwszej minucie. Nasuwa się pytanie - dlaczego tak się dzieje
weźmy sevwer "nie zgody" miałem okazje grać tam czasem, a to dlatego, że bydzie była pusta. Jest to nowy serwer, ale to nie przeszkadza temu żeby grywalność 'niestandardowych' map była zakłócona. Właśnie to bydzia ze względu na staż, powinna być bardziej oblegana.
Moje zdanie jest takie, że potrzebna mam PROMOCJA, coś nowego, coś co przyciągnie ludzi i uwaga admina "nie przeklinaj" będzie brana poważnie.
wiec zamiast poprawiać coś co i tak nic nie pomoże, lepiej zrobić coś co bedzie respektowane i rozsądne.
Alternatywy:
- konkurs
- nowe mapy
- nowe pluginy
- wizualizacja stref
- turniej
- nagrody
- jakaś reklama
odnośnie tematu "nie", ponieważ jak wyżej napisałem to nic nie da.
_________________ co wypijesz to wypocisz,co Cie nie zabije to cie wzmocni